|

FETÖ'nün oyun görünümlü yeni haberleşme programı ortaya çıktı

FETÖ üyelerinin, "2048 fun and relaxing puzzle game" oyunu görünümlü yeni bir kripto grafik haberleşme programı kullandığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
09:14 - 13/04/2018 الجمعة
Güncelleme: 09:58 - 13/04/2018 الجمعة
AA
FETÖ üyelerinin, "2048 fun and relaxing puzzle game" oyunu görünümlü yeni bir haberleşme programı kullandığı ortaya çıktı.
FETÖ üyelerinin, "2048 fun and relaxing puzzle game" oyunu görünümlü yeni bir haberleşme programı kullandığı ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ’nün Deniz Kuvvetleri yapılanmasına ilişkin soruşturmada örgüt üyelerinin, "2048 fun and relaxing puzzle game" oyunu görünümlü yeni bir kripto grafik haberleşme programı kullandığı ortaya çıktı.

Dijital delillerin incelemesi sonucunda, aralarında ByLock gibi birçok şifreli haberleşme programı kullanan örgüt mensuplarının, yeni bir kriptografik haberleşme programı daha kullandığı belirlendi.

  • Savcılık, bazı örgüt mensuplarınca Andorid ve İOS işletim sistemlerinin kurulu bulunduğu cep telefonlarına ''2048 Fun and Relaxing Puzzle Game'' oyunu görünümlü yeni kriptografik haberleşme programını indirilerek kullanıldığını tespit etti.

Bu arada, E.K'nin yakalanana kadar bir devlet okulunda öğretmenlik yaptığı, ayrıca ByLock kullanıcısı olduğu öğrenildi.

Savcılığın konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

#FETÖ
#kripto haberleşme programı
#soruşturma
٪d سنوات قبل