|

Ev sahibiyle göz göze gelen hırsız balkondan düştü

Adana'da iki katlı müstakil eve giren hırsız, ev sahibi ile karşılaşınca ikinci katın balkonundan atlamaya çalışırken aşağı düştü. Yaralı hırsız, "Ben mi hırsızlık yapmaya girdim. Tövbe tövbe" diyerek kendini savundu.

Yeni Şafak
08:16 - 16/10/2018 Salı
Güncelleme: 10:02 - 16/10/2018 Salı
Yaralanan şüpheliye olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu.
Yaralanan şüpheliye olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde girdiği evin sahibiyle karşılaşan hırsız, kaçarken atlamaya çalıştığı balkondan düşerek yaralandı.

Koza Mahallesi'nde bir binanın ikinci katındaki eve hırsızlık amacıyla giren C.N, ev sahibi Nusret Yaş'la (34) göz göze geldi. Bunun üzerine balkondan atlayıp kaçmak isteyen C.N, dengesini kaybedip yere düştü.

Ev sahibinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, C.N'nin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının bulunduğunu tespit etti.

"Ben mi hırsızlık yapmaya girdim. Tövbe tövbe"

  • Yaralanan C.N. kanlar içinde sağlık görevlilerini beklerken, "Allah'ım güç ver. Ben buraya kötü niyetle gelmişsem sen canımı al" diyerek gözyaşı döktü.
  • Basın mensuplarının hırsızlık yapmak için mi eve girdiniz sorusuna ise C.N., "Ben mi hırsızlık yapmaya girdim. Tövbe Tövbe" diyerek kendini savundu.

Ev sahibi Nusret Yaş ise uyandığında hırsızla karşılaştığını, "Sen kimsin?" diye sorması üzerine bu kişinin balkondan atlamaya çalışırken yere düştüğünü söyledi.

Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan C.N, daha sonra Seyhan Devlet Hastanesine götürüldü.



#Adana
#Hırsız
5 yıl önce