|

Eskişehir'de bulundu: Roma dönemine ait

Eskişehir'de bir dinlenme tesisine düzenlenen tarihi eser operasyonunda Romadönemine ait 3 amfora ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yeni Şafak
17:58 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 18:04 - 9/03/2018 Cuma
IHA
Roma dönemine ait pişmiş topraktan yapılmış 3 parça amfora ele geçirdi.
Roma dönemine ait pişmiş topraktan yapılmış 3 parça amfora ele geçirdi.

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesine bağlı Hamidiye mahallesinde bulunan bir dinlenme tesisine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, Roma dönemine ait pişmiş topraktan yapılmış 3 parça amfora ele geçirdi. Operasyon sonrasında H.K., H.T., Y.A., E.C., İ.S., H.U., ve C.D. gözaltına alındı. İfadeleri alınacak olan şüphelilerin ardından adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.

Eskişehir’de bir dinlenme tesisine düzenlenen tarihi eser operasyonunda Roma dönemine ait 3 amfora ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Mahmudiye ilçesine bağlı Hamidiye mahallesinde bulunan bir dinlenme tesisine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, Roma dönemine ait pişmiş topraktan yapılmış 3 parça amfora ele geçirdi. Operasyon sonrasında H.K., H.T., Y.A., E.C., İ.S., H.U., ve C.D. gözaltına alındı. İfadeleri alınacak olan şüphelilerin ardından adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.

#Eskişehir
#Mahmudiye
#Tarihi eser
6 yıl önce