|

Erhan Afyoncu: Muharrem İnce özür dilesin

Canlı yayın sırasında ‘Rektör’ sözünü ‘Dekan’ diyerek düzelten ve özür dileyen İnce’nin iddiaları üzerine Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Afyoncu, “Önce Rektör sonra düzeltirken Dekan FETÖ’cü demiştir. Bu ikisi de doğru olmadığına göre bu açıklamasını düzeltmelidir ve özür borcunu eda etmelidir” dedi.

Yeni Şafak
11:39 - 11/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:47 - 11/06/2018 Pazartesi
Diğer
Erhan Afyoncu.
Erhan Afyoncu.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, katıldığı televizyon programında, “Harp Akademileri’ni kapattılar Milli Savunma Üniversitesi kurdular, rektör atadılar o da FETÖ’cü çıktı” açıklamasına tepki gösteren Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu, “Milli Savunma Üniversitesi’nde 8 bin civarında personel var; hem asker hem sivil. Teyakkuzdayız; sürekli mücadele ediyoruz. Bir süredir uydurma haberlerle üniversitenin üzerine gidiliyor" dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre, üniversiteye iftira atanların 'çamur at izi kalsın' düşüncesiyle hareket ettiğini belirten Afyoncu, "Milli Savunma Üniversitesi’nde rektör, rektör yardımcıları, genel sekreter, dekanlar, harp okulu komutanları... Bu üst düzey yöneticilerden FETÖ’cü çıkmaz” diye konuştu.



#Muharrem İnce
#Erhan Afyoncu
#Milli Savunma Üniversitesi
6 yıl önce