|

Erdoğan neden 'Zeytin Dalı' olduğunu açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın Afrin'de yürüttüğü harekatın adının neden 'Zeytin Dalı' olduğunu açıkladı. Erdoğan, "Zeytin Dalı operasyonu. Zeytin bizim inancımızda çok kutludur. Bu aynı zamanda özgürlüklerin müjdecisidir. Biz de bu zeytin dalı olarak bunu kullandık" dedi.

Yeni Şafak
12:47 - 24/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:44 - 24/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen muhtarlar toplantısında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı vardı.Harekatın başarı ile devam ettiğine dikkat çeken Erdoğan Operasyon'un adının neden 'Zeytin Dalı' olduğunu da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

"Zeytin Dalı operasyonu. Zeytin bizim inancımızda çok kutludur. Bu aynı zamanda özgürlüklerin müjdecisidir. Biz de bu zeytin dalı olarak bunu kullanırken dedik ki, toparlayalım, kucaklayalım ve böyle bir özgürlük adımını attık. Biz Zeytin Dalı operasyonu ile bölgemiz üzerinde farklı emelleri olan güçlerin derenin taşı ile kuşunu vurma oyununu bir kez daha bozmuş olduk. Münbiç'ten başlayarak sınırlarımız boyunca bu oyunu boza boza devam edecek, bölgemizi tamamen temizleyeceğiz.


#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
6 yıl önce