|

Diyarbakır'da su kesintisi yapılacak

Diyarbakır'ın 2 ilçesinde su kesintisi yapılacak. DİSKİ'den yapılan açıklamaya göre, yarın tarihinde vana değişimi çalışması nedeniyle, Bağlar ve Kayapınar ilçelerinin bazı mahallelerinde yarın zorunlu su kesintisi uygulanacak. Diyarbakır'daki su kesintisinden etkilenecek bölgeleri haberimizde bulabilirsiniz...

Yeni Şafak
14:25 - 6/03/2018 вторник
Güncelleme: 09:13 - 7/03/2018 среда
Yeni Şafak
Diyarbakır'ın 2 ilçesinde yarın su kesintisi yapılacak.
Diyarbakır'ın 2 ilçesinde yarın su kesintisi yapılacak.
Diyarbakır'da su kesintisi yapılacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, yarın tarihinde vana değişimi çalışması nedeniyle,
Bağlar
ve
Kayapınar
ilçelerinin bazı mahallelerinde sabah 07.00-20.30 saatleri arasında zorunlu su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, yazılı bir açıklama yaparak Barış Mahallesi’nde Mezopotamya Bulvarı ile Sipan Caddesi’nin kesiştiği bölgede vana değişimi çalışması nedeniyle bazı bölgelerde zorunlu su kesintisine gideceğini bildirildi.

Diyarbakır'da zorunlu su kesintisi

7 Mart 2017 tarihinde uygulanacak su kesintisinin sabah saat 07.00 başlayıp akşam 20.30'a kadar süreceği belirtildi.

  • Açıklamaya göre su kesintisinden Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar, Yunus Emre ve Yeniköy mahalleleri ile Kayapınar ilçesine bağlı Barış, Arat, Peyas, Huzurevleri ve Mezopotamya mahalleleri etkilenecek.

DİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada vana değişiminin zaruri olduğu, çalışmaların belirlenen süreden önce bitirilmesi için çaba harcanacağı vurgulandı. Açıklamada vatandaşların su kesintisine karşı önlem almaları çağrısı yapılarak, gösterilecek anlayıştan ötürü teşekkür edildi.

#Bağlar
#Kayapınar
#Diyarbakır
6 лет назад