|

Dayanılmaz acı

Adana’da Gökkaya Barajı gölüne uçan otomobilde can veren baba ile 3 çocuğunun cenazesine ulaşıldı. Araç, vinç yardımıyla çıkarılırken, kazada eşi ve evlatlarını kaybeden Rukiye Hoşça gözyaşlarını tutamadı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/04/2018 Cuma
Güncelleme: 07:06 - 13/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Gökkaya Baraj Gölü’ne uçan otomobil, 30 metre derinlikten vinç yardımıyla çıkarılabildi.
Gökkaya Baraj Gölü’ne uçan otomobil, 30 metre derinlikten vinç yardımıyla çıkarılabildi.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde yaşanan kazada eşi ve 3 çocuğunun kaybeden kadının dramı yürekleri dağladı. 6 yıl önce vefat eden annesi Elif Hoşça'nın mezarını ziyaret için Kayseri'den gelen Musa Hoşça'nın kullandığı otomobil, önceki gün dönüş yolunda Gökkaya Baraj Gölü'ne uçtu. Kazayı görenler yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ve AFAD ekipleri sevk edildi.


OTOMOBİLDE MAHSUR KALDILAR

Hummalı bir çalışma başlatan dalgıçlar, 13 yaşındaki Elif Hoşça'nın cesedine ulaşırken, otomobilin yerini de tespit etti. Yaklaşık 30 metre derinlikteki aracı çıkarmak için başlatılan çalışmaya, havanın kararması ve olumsuz çevre şartları nedeniyle ara verildi. Arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı. Su Altı Grup Amirliği ekipleri, gölün tabanında konumu belirlenen otomobildekileri aracın sıkışması nedeniyle çıkaramadı.


GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Bunun üzerine vinçten sarkıtılan halat, dalgıçlar tarafından otomobile bağlandı. Yaklaşık 30 metre derinlikteki otomobil, vinç yardımıyla göl kenarındaki yola çekildi. Otomobil sürücüsü baba Musa Hoşça (38) ile çocukları Ebubekir (9) ve Umut Hoşça'nın (14) cansız bedenleri araçtan çıkartıldı. Çalışmaları baraj kenarında izleyen acılı anne Rukiye Hoşça, gözyaşlarını tutamadı. Anneyi yakınları teskin etmeye çalıştı. Naaşlar, incelemenin ardından Feke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

#Adana
#Trafik Kazası
6 yıl önce