|

'CHP Nazi'lerden farksız mı'

AK Parti Yozgat İl Kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Geçen gün baktım Nazi dönemine atıfta bulunuyor. Aynı dönemde tek parti CHP'nin Nazi'lere aşağı kalır şeyler yapacağını bilmiyor mu? Kendi partisinin gazetelerinin 'Faşist İtalya'ya Selam' manşetlerini bilmiyor mu ? Milletimizin ibadet ettiği Camii'leri satışa çıkardıklarını bilmiyor mu?" dedi.

Yeni Şafak
18:19 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 19:19 - 14/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat İl Kongresinde konuştu.









Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

15 Temmuz'daki büyük direnişte şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Altında doğduğumuz bayrağımızın altında ölen tüm şehitlerimize rahmet dilerim.

Yozgat'ın nüfusu 421 bin gözüküyor, ama biz biliyoruz ki bu rakam 1,5-2 milyondur. Yozgat'a 16 Nisan'daki yüzde 74'lük evet oyu sebebiyle şükranlarımı sunuyorum.

"Yozgat Havalimanı 2021'de açılacak"

Yozgat'a havalimanı dense kim inanırdı eskiden? İhalesi yapılmak üzere, inşallah 2021'de hizmete başlayacak.

Mahallelerimize ve köylerimize derslikler yaparak eğitimde büyük bir adım gerçekleştirdik. Yozgat, büyük bir eğitim şehri hüviyetine büründü. Ortaöğretimde büyük atılımlar gerçekleştirdik.

Yozgat'ın yollarının büyük bir bölümü bu yıl, tamamı da gelecek yıl bitecek. Tarım ve hayvancılık şehri olan Yozgat'ta daha büyük adımlar hedefliyoruz.

Biz bugüne kadar hiçbir gücün önünde eğilmedik. Biz sadece ve sadece Rabbimizin huzurunda, rüku ve secdede eğildik.

"AK Parti çalmadık kapı bırakmayacak"

2019 yılı Türkiye'miz için önemli bir kavşaktır. Yeni projeler ve yeni kaynaklar dönemidir. AK Parti olarak önümüzdeki seçimlere sarılmak zorundayız. Gücümüzün kaynağı milletimizdir. Çalmadık kapı, sıkmadık el ve girmedik gönül bırakmayacağız.

"2019'un safları belli olmaya başladı"

KİT'lerde de BİT'lerde de şu anda çalışanların durumu neyse, taşeronda olanların durumu da aynen onların durumuna dönecektir, bunu böyle biliniz. Zira, bizim buradaki operasyonumuz, aradaki adeta komisyoncuyu kaldırmaktır. Bunları kaldırarak nasıl ki KİT'ler şu anda mevcut elemanlarını belli bir şekilde değerlendiriyorsa, BİT'ler nasıl değerlendiriyorsa, şimdi bu taşeronda olanlar da bu şekilde yapılacak imtihanlarla birlikte oranın elemanı olacaklardır.

2019'da Cumhurbaşkanlığı sistemi başlayacak. Yeni sistemde yürütme ve yasama ayrılacak. Şimdiden 2019'un safları belli olmaya başladı. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bizi desteklemesine şahsım adına şimdiden teşekkür ederim. Özellikle 15 Temmuz'dan beri sergilediği dik duruşu sebebiyle gösterdiği davranıştan ötürü minnettarım. 7 Agustos'ta başlayan bu süreçte güçlenerek devam ediyoruz.

CHP'ye Nazi benzetmesi

Anayasa Mahkemesi işine gelmeyen bir karar verildiğinde görüyoruz. Devletin tüm imkanlarını kendi partilerinin lehine karar verilmesini istiyorlar.

Geçen gün baktım Nazi dönemine atıfta bulunuyor. Aynı dönemde tek parti CHP'nin Nazi'lere aşağı kalır şeyler yapacağını bilmiyor mu?
Kendi partisinin gazetelerinin 'Faşist İtalya'ya Selam' manşetlerini bilmiyor mu ? Milletimizin ibadet ettiği Camii'leri satışa çıkardıklarını bilmiyor mu? Atatürk'ün resmini kaldırıp kendi şeflerinin resmini koyduğunu bilmiyor mu ?
Dert başka... Buralardan bir yol bulup, buralardan bir fırsat kollamaktır. Maalesef Ana Muhalefet'in bu üslupları yüzünden hiçbir fikir özgürce açıklanamıyor.
Bizim için onun bunun dediğinin önemi yok, Rabbimiz ne der ona bakarız. Fırat Kalkanı harekatında ne dedik, şimdide aynısını söylüyoruz;
bir gece ansızın gelebiliriz
.
#Erdoğan
6 yıl önce