|

Çeyrek altın krizinde 'evlenmeyen evlat'tan şaşırtan açıklama

Evlenmeyen oğlu için komşusunun kızına taktığı çeyrek altını mektup ile isteyen anne herkesi şaşırtmıştı. Olayın medyaya yansımasının ardından anne de açıklama yapmıştı şimdi de o mektuba konu olan 'evlenmeyen evlat' konuştu. Evlenmeyen evlat Hayrullah K. "İstesem 100 kere evlenmiştim. Ama kafama göre birini bulamadığım için evlenmedim. Şimdi öyle bir duruma geldik ki sanki ben erkek değilim algısı oluşturuldu" diye konuştu.

Yeni Şafak
09:29 - 4/03/2018 Pazar
Güncelleme: 09:39 - 4/03/2018 Pazar
Diğer
Çeyrek altın krizinde 'evlenmeyen evlat' konuştu: Yanlış bir aldı oluşturuldu.
Çeyrek altın krizinde 'evlenmeyen evlat' konuştu: Yanlış bir aldı oluşturuldu.

Türkiye'yi şaşkına çeviren mektupta yeni gelişme. Komşusunun kızına taktığı altını geri istemişti. Şimdi mektup tartışmasının kilit ismi 'evlenmeyen oğul' Hayrullah K. konuştu. Annesinin yazdığı mektubun ortaya çıkmasının kendisini mağdur ettiğini söyledi.

"Öyle bir aldı oluşturuldu ki..."

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Hayrullah K. "İstesem 100 kere evlenmiştim. Şeklim şemalim yerinde, üniversite mezunuyum. Yurt içi ve yurt dışından çok evlilik teklifi de aldım. Ama kafama göre birini bulamadığım için evlenmedim. Şimdi öyle bir duruma geldik ki sanki ben erkek değilim algısı oluşturuldu." diye konuştu.

"Bu aileyle uzun zamandır zaten görüşmüyorduk" diyen Hayrullah K. şöyle devam etti:

"Bir takının geri istenmesini tüm dünyaya duyurdular. Paraya pula ihtiyacımız yok. Kendilerine yazılan özel bir mektubu ifşa ettiler. Bizi küçük düşürdüler. Haberin çıkmasının ardından yapılan yorumlar çok çirkin ve aşağılayıcı. Kayserililere de ağır hakaretler yapıldı. Olayın bu duruma gelmesine neden olan kişilerle mahkemede hesaplaşacağız."

#Kayseti
#çeyrek altın
6 yıl önce