|

Cenaze dönüşü kaza

Bingöl'de cenazeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, Erzurum'da minibüsle çarpıştı. Katliam gibi kazada biri çocuk 5 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/05/2018 Salı
Güncelleme: 00:26 - 15/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Kaza, önceki gün saat 06.00 sıralarında Erzurum-Bingöl kara yolunda meydana geldi.
Kaza, önceki gün saat 06.00 sıralarında Erzurum-Bingöl kara yolunda meydana geldi.

Erzurum'un Çat ilçesinde bir otomobilin minibüsle çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Üzücü kaza, önceki gün saat 06.00 sıralarında Erzurum-Bingöl kara yolunda meydana geldi. Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Çatak Köyü'nde vefat eden annesi Şefika Yasin'in cenaze merasimine katılan Serdar Yasin yönetimindeki 34 JV 7769 plakalı otomobil, Köseler köyü yakınlarında Sacid Çalık'ın kullandığı 25 ET 535 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Şiddetli çarpışma nedeniyle hurdaya dönen araçlarda tam bir can pazarı yaşandı. Feci manzarayı görenler hemen telefona sarılarak yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine AFAD, 112 Acil Servis, jandarma ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Katliam gibi kazada, sürücüler Sacid Çalık ve Serdar Yasin ile aynı aileden Binnaz Yasin, Songül Coşkun ve 5 yaşındaki Umut Coşkun olay yerinde feci şekilde can verdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Kazada ikisi çocuk 10 kişi de yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Otomobilde sıkışarak yaşamını yitiren sürücü Serdar Yasin'in cenazesi, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu çıkarıldı. Ölenlerin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirirken, cenazeler Çat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle kara yolunda ulaşım uzun süre aksadı.

#Bingöl
#Trafik Kazası
6 yıl önce