|

Camı kırarak hayatta kaldı

Mersin Bozyazı ilçesinde meydana gelen olayda, sürücü aracıyla seyir halindeyken kontrolü kaybedip Sini Çayı'na uçtu. Camı kırarak kurtulan sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.

Yeni Şafak
11:41 - 13/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:02 - 13/06/2018 Çarşamba
IHA
Araç,olay yerine vinç çağrılarak çaydan çıkarıldı. Vatandaşlar aracın çaydan çıkarılışını adeta bir filmmiş gibi izledi.
Araç,olay yerine vinç çağrılarak çaydan çıkarıldı. Vatandaşlar aracın çaydan çıkarılışını adeta bir filmmiş gibi izledi.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil Sini Çayı'na uçtu. Korku dolu anların yaşandığı kazada araç sürücüsü, camı kırarak dışarı çıkmayı başardı.

Kaza, Bozyazı ilçesi Merkez Mahallesi’nde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahur vakti ekmek almaya giden Egehan Uçar hakimiyetindeki 33 YH 898 plakalı otomobil, Sini Çayı'na uçtu.

Araçta mahsur kalan Egehan Uçar, otomobilin camını kırarak dışarı çıkmayı başardı. Araç, sabah saatlerinde olay yerine vinç çağrılarak çaydan çıkarıldı.


"Kapı açılmadı, camı kırdım çıktım dışarı"

Kazayla ilgili konuşan Egehan Uçar, "Sahur vakti ekmek almak için fırına gidiyordum. Fırına yaklaştığım sırada frene basma ihtiyacı hissettim. Baktım fren tutmuyor, panikledim. Direksiyon hakimiyetini kaybederek çaya uçtum. Araca su dolmadan kapıyı açmayı denedim ama açılmadı. Daha sonra camı kırarak dışarı çıktım. Verilmiş sadakam varmış ki kurtuldum" dedi.


"Oğlumun canı sağ olsun"

Araç sürücüsünün babası Üzehir Uçar ise zararın cana geleceğine mala gelmesinden dolayı sevindiklerini belirterek, "Yeter ki oğlumun canı sağ olsun. Şükürler olsun Allah'ıma oğlumu bizlere bağışladı. Sahur vakti ekmek alamaya gitti, gecikince meraklandım. Telefon açtım ulaşamadım. Baktım az sonra oğlum ıslak vaziyette geldi. Araç ile birlikte çaya uçtuğunu söyledi. Önemli değil sen sağsın gerisi sorun değil dedim. Oğlumun canı sağ ya gerisi önemli değil" diye konuştu.



#Mersin
#Sini Çayı
#Otomobil
6 yıl önce