|

Çamaşır makinesinden çıktı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir evdeki çamaşır makinesine giren yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldıktan sonra doğaya salındı.

Yeni Şafak
17:27 - 30/06/2017 Cuma
Güncelleme: 17:30 - 30/06/2017 Cuma
AA
Ekipler tarafından yakalanan 2 metrelik yılan, yaşam alanına salındı.
Ekipler tarafından yakalanan 2 metrelik yılan, yaşam alanına salındı.

Sandıklı ilçesine bağlı Kızılca köyünde bir evdeki çamaşır makinesine giren yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Kızılca köyünde Sebahattin Koçak'a ait evdeki çamaşır makinesinin içinde yılan olduğu ihbarını alan Sandıklı İtfaiye ekipleri, verilen adrese gitti.

Çamaşır makinesindeki yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı çıkaran ekipler, yılanı Sandıklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevlilerine teslim etti.

Müdürlükte akvaryum içerisinde 1 gün korunan yılan, Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özen ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından çuval içerisinde Sandıklı Sipsin Mevkisi'ne getirilerek doğal yaşamına bırakıldı.

Başkan Yardımcısı Hüseyin Özen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yılanın ortam müsait olmadığı için 1 gün bekletildiğini belirtti.

Yılanın Sandıklı itfaiye ekiplerince Kızılca köyündeki bir evde çamaşır makinesinden çıkarıldığını ifade eden Özen, "Yılanı kimseye zararı olmayacak şekilde doğal hayatına saldık.” dedi.

#Afyonkarahisar
#Sandıklı
#Kızılca köyü
7 yıl önce