|

Büyükşehirden üç yapraklı yonca

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Kayseri’ye kazandırdığı katlı kavşaklara bir yenisi de Şehir Hastanesi önünde eklenecek.

Yeni Şafak
04:00 - 21/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:24 - 20/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları yerinde takip etmeye devam ediyor. Başkan Çelik bu kez Şehir Hastanesi önünde yapımı devam eden katlı kavşak çalışmalarında incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumunu yerinde gördü.

Katlı kavşak çalışmalarının trafiği engellemeden sürdürülmesi için yapılan çalışmaları da takip eden Başkan Mustafa Çelik, yapılmakta olan katlı kavşağın şehrin yeni gelişme alanı olan bölgeye önemli bir rahatlama getireceğini kaydetti.


4 AŞAMADAN OLUŞUYOR

Yapımı devam eden katlı kavşağın dört farklı imalat aşamasından oluştuğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “İnşaatın birinci aşaması Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde 350 metre uzunluğunda üç kollu yoncadan oluşan üst geçit köprüsü. İşin diğer bir kısmı Sarımsaklı taşkın kanalı üzerinde mevcut bulunan köprünün Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde planlanan raylı sistem hattı ve araç yolu için 10’ar metre genişletilmesi işi. Ayrıca yine proje kapsamında inşa edilen üst geçit köprüsü ve alt geçit yapılacak” dedi.

#​Kayseri
#Mustafa Çelik
5 yıl önce