|

Burdur'da 474 kamu çalışanı açığa alındı

Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 474 kamu çalışanının açığa alındığı belirtildi.

Yeni Şafak
19:05 - 4/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:10 - 4/08/2016 Perşembe
AA

Burdur Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürlüğünden 212, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli 11, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden 9, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan 2, Defterdarlık'tan 2, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğünden 2, Müftülükten 16, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden 23, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından 2, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden 3, Halk Sağlık Müdürlüğünden 9, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden 20, İl Sağlık Müdürlüğünden 6, Tapu ve Kadastro Müdürlüğünden 3, Bucak Belediyesinden ise 4 memurun açığa alındığı belirtildi.



Açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Meteoroloji Müdürlüğü, Gar Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile Burdur Belediyesinden de birer memurun açığa alındığı kaydedildi. Burdur merkez ve Gölhisar ilçesinde görev yapan 10 Cumhuriyet cavcısının açığa alındığı bildirilen açıklamada, Burdur Emniyet Müdürlüğünden görevli 133 polis memuru ile Burdur Jandarma Komutanlığında görevli 2 askerin görevden uzaklaştırıldığı vurgulandı.




#Burdur
#Kamuda görevden almalar
8 yıl önce