|

Bu acıya dayanılmaz

İstanbul’dan düğün davetiyelerini dağıtmak için Samsun’a gelen Umut Güneştaş hayatının acısını yaşadı. Damat adayı, silahlı saldırıda resmi nikah kıydığı eşi Ayşegül Güneştaş ile annesi Türkan Güneştaş’ı kaybetti. Annesini son yolculuğuna uğurlayan Güneştaş, katile lanet yağdırdı.

Haber Merkezi
04:00 - 24/08/2018 Cuma
Güncelleme: 02:24 - 24/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Umut Güneştaş hayatının acısını yaşadı.
Umut Güneştaş hayatının acısını yaşadı.

İstanbul’dan davetiye dağıtmak için gittikleri Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan aileye düğün yapmak kısmet olmadı. Saldırıda gelin adayı ile kayınvalidesi hayatını kaybederken, damadın babaannesi ile 2 teyzesi de yaralandı.


Saldırgan kaçarak izini kaybettirdi. İddiaya göre üzücü olay, önceki gün Çarşamba ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi.


KANLI BALIK FESTİVALİ

Ahmet U., bir okul bahçesinde düzenlenen balık festivalinde, henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla ateş açtı. Saldırıda, düğün davetiyesi dağıtmak için İstanbul’dan gelen Türkan Güneştaş (48), gelin adayı Ayşegül Güneştaş (26) olay yerinde can verdi. Damadın babaannesi Hürriyet Güneştaş (71) ile teyzeleri Nurcan Bülbül (49) ve Yeter Tuğhan (40) yaralandı. Saldırgan kaçarken, feci manzarayı görenler yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, kaldırıldıkları Çarşamba Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Türkan Güneştaş ve gelini Ayşegül Güneştaş’ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Gelin Ayşegül Güneştaş’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon’a gönderilirken, Türkan Güneştaş’ın cenazesi ise Çarşamba ilçesine bağlı Sarıcalı Mahallesi’ndeki Abdullahpaşa Camii’ne götürüldü. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Türkan Güneştaş’ın cenazesi, dua ve gözyaşları arasında aile kabristanlığına defnedildi.

DÜĞÜN KISMET OLMADI

Silahlı saldırıda resmi nikah kıydığı eşi ile annesini kaybeden, çıkan arbedede düşerek sağ kolunu kıran damat Umut Güneştaş, lanetlediği saldırganı tanımadığını belirterek, “Evlenecektik. Bazı kansızlar yüzünden kısmet olmadı. Dayanması çok zor bir acı” dedi. Kayınpeder Osman Güneştaş de “Mübarek bayram günü çok büyük acı yaşadık” diye konuştu.

#Düğün
#Silahlı saldırı
6 yıl önce