|

Bozuk araç cinayeti

Antalya’da galericilik yapan T.K., otomobili yolda bozulunca dehşet saçtı. Zanlı, kendisine oto tamirci öneren Özkan Bozlak’ı tabancayla başından vurdu. Bozlak, kaldırıldığı hastanede can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:18 - 23/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Evli ve bir çocuk babası Bozlak’ın cenazesinin Aksaray’da toprağa verileceği öğrenildi.
Evli ve bir çocuk babası Bozlak’ın cenazesinin Aksaray’da toprağa verileceği öğrenildi.

Antalya’nın Kepez ilçesinde tamirden çıktıktan sonra bozulan araç yüzünden kan döküldü. Tamirciyi tavsiye eden kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Akıl almaz olay, önceki akşam Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi, Ahmet Hamdi Akseki Caddesi üzerindeki oto tamircisinde yaşandı. Galerici T.K., arızalanan bir otomobili yaptırmak için Özkan Bozlak’tan (39) yardım istedi.

BAŞINDAN KURŞUNLANDI

Bozlak da kendisine tanıdığı bir tamirciyi önerdi. T.K., aracı tamirciye bıraktı. Ancak bakımdan çıkan otomobil, seyir halindeyken yeniden arıza yaptı. Bunun üzerine T.K., telefonla aradığı Bozlak’la tartıştıktan sonra bir başka araçla söz konusu tamirciye çıktı. T.K., burada karşılaştığı Özkan Bozlak’ı başından tabancayla vurduktan sonra kaçtı.

KALP MASAJI YETMEDİ

Çevredekilerin yardım istemesinin ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, kalbi duran Bozdak’ı hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaptı. Kalbi yeniden çalıştırılan Bozlak, ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan T.K.’nin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Evli ve bir çocuk babası Bozlak’ın cenazesinin Aksaray’da toprağa verileceği öğrenildi.

#​Antalya
#Kepez
6 yıl önce