|

Bozdağ: Türk jetlerini gördüklerinde Mehmetçiğin geldiğini anlayacaklar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Bakanlar Kurulu’ndan sonra açıklama yaptı. Bozdağ, Kuzey Irak'ta planan terör operasyonuna ilişkin "Davulla, zurnayla oraya gitmeyeceğiz. Türk jetlerini gördüklerinde Mehmetçiğin geldiğini anlayacaklar." dedi.

Yeni Şafak
21:03 - 12/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:21 - 13/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu’ndan sonra açıklama yaptı. Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Afrin harekatına ilişkin ve gündemdeki diğer konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Daha sonra soru cevap bölümünde bir gazetecinin Kuzey Irak'a planlanan terör operasyonun ne zaman başlayacağını sorması üzerine Bozdağ şöyle konuştu:

Irak hükümeti ile yapılan görüşmeler olumlu geçmiştir. Irak hükümeti de terör örgütüne karşı Türkiye ile bir anlayış birliğine varmıştır. Bu anlayış birliği çerçevesinde, terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir. Bir harekat olursa, ne zaman olacak? O harekat başladığında hep beraber göreceğiz. Benden kimse bir takvim vermemi beklemesin. Davulla, zurnayla oraya gitmeyeceğiz. Türk jetlerini gördüklerinde Mehmetçiğin geldiğini anlayacaklar.



#Bekir Bozdağ
#Irak
#PKK
6 yıl önce