|

Bozdağ: İnce gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Yozgat'ta gündemi değerlendirdi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin siyasi geleceğine dair değerlendirmelerde bulunan Bozdağ, "Duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar, hedefi Cumhurbaşkanlığı değil belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar' diye konuştu.

Yeni Şafak
13:59 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:08 - 18/06/2018 Pazartesi
AA
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce.
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde partisinin ilçe başkanlığınca düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı.

Burada yaptığı konuşmada, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin siyasi geleceğine dair de açıklamalarda bulunan Bozdağ, İnce'nin seçimden hemen sonra herhangi bir adım atmayacağını ve planlarının farklı olduğunu söyledi.

"Gözünü İstanbul'a dikmiş"

Seçimlerin ardından CHP'de başkanlık kavgası olacağını belirten Bozdağ, şöyle devam etti:

"CHP’de genel başkanlık kavgası olur. Şu anda bu seçim sistemi, kaybedenin kaybolacağı bir sistem. Kaybeden bırakacak, yarıştan da siyasetten de çekilecektir. CHP’de iki başlılık var. Acaba Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı kaybedince, Kılıçdaroğlu genel başkanlığı mı kaybedecek? Onu hep beraber göreceğiz seçimde.

Göreceğiz CHP’de bir değişim olacak. Nasıl olacağını hep beraber göreceğiz."

#Bekir Bozdağ
#Muharrem İnce
#İstanbul
6 yıl önce