|

Bozdağ: Erdoğan'ın şahsıma yönelik sözleri benim için şeref madalyasıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında "yol arkadaşımı feda edemem" dediği Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, "Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Ak Parti’nin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın Ak Parti Grubunda şahsıma yönelik sözleri, benim için en büyük şeref madalyasıdır. Böyle vefalı ve büyük lidere bizleri yol ve dava arkadaşı kılan Rabbime sonsuz şükrediyorum" dedi.

Yeni Şafak
20:40 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 20:52 - 23/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yol arkadaşımı feda edemem' açıklamalarından sonra duygu dolu anlar yaşamıştı.
Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yol arkadaşımı feda edemem' açıklamalarından sonra duygu dolu anlar yaşamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Bekir Bozdağ’ın açıklamalarına yönelik yaptığı değerlendirmelere sabahki meclis grup toplantısında cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Bizim ortaya koyduğumuz bu fotoğrafta tek tipçi rejim özentisi bir metnin çocuklarımıza her sabah okutulmasının yeri var mıdır? Konuyu hukuki boyutuyla değerlendiren Anayasa Komisyonu Başkanımızın kökeni ve meşrebi üzerinden gerçekten incitici ve ayrımcı tarza indirgenmesinin kime ne faydası vardır. Bir taraftan ben kökeniyle uğraşmam diyeceksin, ben ayrımcı değilim diyeceksin ama Anayasa Komisyonu Başkanımız benim şu anda milletvekilim ve yıllarca bu ülkede Bakanlık yapmış olan arkadaşımıza bu şekilde bir taraftan hakaret bir taraftan da tehdit savuracaksın" şeklinde konuştu.

"En büyük şeref madalyasıdır"

AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Cumburbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bozdağ, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Ak Parti’nin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın Ak Parti Grubunda şahsıma yönelik sözleri, benim için en büyük şeref madalyasıdır. Böyle vefalı ve büyük lidere bizleri yol ve dava arkadaşı kılan Rabbime sonsuz şükrediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a gönülden şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim, Cumhurbaşkanımızı, milletimizin, devletimizin ve partimizin başından eksik etmesin. Rabbim, onu daima korusun ve yardımcısı olsun... Ne mutlu böyle vefalı ve büyük bir liderle birlikte yürüyenlere!"



#Bekir Bozdağ
#Recep Tayyip Erdoğan
#Devlet Bahçeli
5 yıl önce