|

Bisikleti kaptılar

Konya büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan Güle Oynaya Camiye Gel projesinde bisiklet almaya hak kazanan çocukların bisikletleri Ahırlı, Yalıhüyük, Akören, Seydişehir ve Bozkır’da dağıtılmaya başladı.

Haber Merkezi
04:00 - 7/09/2018 Cuma
Güncelleme: 06:11 - 7/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Çocukların bisikletleri taşra ilçelerden dağıtılmaya başladı.
Çocukların bisikletleri taşra ilçelerden dağıtılmaya başladı.

Konya büyükşehir Belediyesi’nin Güle Oynaya Camiye Gel projesinde 40 gün sabah namazına camiye giderek bisiklet almaya hak kazanan çocukların bisikletleri taşra ilçelerden dağıtılmaya başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’ye örnek olan Güle Oynaya Camiye Gel projesine katılan bütün çocuklara, ailelerine, cami imamlarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Proje kapsamında tercih edilen yerli üretim bisikletlerin Konya’ya gelmeye devam ettiğini kaydeden Altay, merkezdeki dağıtımların ise 11 Eylül itibariyle başlayacağını ifade etti.

BİSİKLET DAĞITIMI İLÇELERDE BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi bugün itibariyle Ahırlı, Akören, Yalıhüyük, Seydişehir ve Bozkır’da 2 bin 35 çocuğun bisikletlerini teslim etmeye başlarken; 6 Eylül’de Tuzlukçu, Çeltik, Yunak, Doğanhisar ve Ilgın’da; 7 Eylül’de Derebucak, Hüyük, Derbent ve Beyşehir’de; 8 Eylül’de Halkapınar, Ereğli, Karapınar ve Emirgazi’de; 9 Eylül’de Kulu, Cihanbeyli, Altınekin, Kadınhanı ve Sarayönü’nde ve 10 Eylül’de de Hadim, Taşkent, Güneysınır ve Çumra’da bisikletler hak sahibi çocuklara dağıtılmaya başlayacak.


MONTAJINI YETKİLİ SERVİSLER YAPACAK

Konya Büyükşehir Belediyesi, bisikletlerin montajı için Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası ile birlikte ilçelerde ve merkezde 170 yetkili servis ile sözleşme imzalarken; hak sahibi çocukların bisikletlerinin montajının ücretsiz olarak anlaşmalı servisler tarafından yapılacağı bildirildi.

#Konya
#Bisiklet
6 yıl önce