|

Başkan Erdoğan'dan 17 Ağustos depremi mesajı

Başkan Erdoğan, yayınladığı mesajında 17 Ağustos 1999'da yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Başkan Erdoğan, "17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız Marmara Depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Marmara Depremi bize, ülkemizin tabii felaketler karşısında ne derece hazırlıksız olduğunu göstermiştir" dedi.

Yeni Şafak
22:33 - 17/08/2018 Cuma
Güncelleme: 22:42 - 17/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Başkan Recep Tayyip Erdoğan
Başkan Recep Tayyip Erdoğan

Başkan Erdoğan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği Marmara Depremi'ne ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Türkiye'de doğal afetlerle ilgili birçok tedbirin alındığını ifade eden Başkan Erdoğan, "Bu tür felaketlere karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gereken tedbirleri almayı sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Erdoğan'ın mesajı şu şekilde:


  • 17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız Marmara Depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Marmara Depremi bize, ülkemizin tabii felaketler karşısında ne derece hazırlıksız olduğunu göstermiştir.
  • Deprem yanında sel, heyelan gibi tabii felaketlerden de çıkardığımız dersler ışığında, her alanda çok önemli düzenlemeler gerçekleştirdik, yatırımlar yaptık. Bu tür felaketlere karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gereken tedbirleri almayı sürdüreceğiz
#Recep Tayyip Erdoğan
#Marmara Depremi
#mesaj
#başkan
6 yıl önce