|

Bakan Selçuk: Urfa'dan getirdiğimden beri masamda tutuyorum

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kendisine Şanlıurfa'da dördüncü sınıfa giden bir kız öğrenci tarafından verilen laleye ilişkin duygularını sosyal medya hesabından paylaşarak 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nü kutladı. Laleye baktıkça hayret ettiğini söyleyen Bakan Selçuk, getirdiği günden beri masasında tuttuğunu belirtti. Selçuk, "Bu çiçeği bana boşuna vermiş olamaz; "Vazifeni yap" diyor hepimize nazikçe. O yüzden her sabah masaya oturduğumda bu laleye bakıyorum" dedi.

Yeni Şafak
11:48 - 11/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:30 - 11/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şanlıurfa'da dördüncü sınıfa giden bir kız öğrenci tarafından kendisine verilen kağıttan yapılmış laleyi masasında tuttuğunu belirtti.

  • Laleye baktıkça hayret ettiğini söyleyen Selçuk, "Boş bir kağıdı elleriyle laleye dönüştürebiliyorlar. O zaman bizim o sınıfları lale bahçesine dönüştürmemiz lazım. Bu çiçeği bana boşuna vermiş olamaz; "Vazifeni yap" diyor hepimize nazikçe... O yüzden her sabah masaya oturduğumda bu laleye bakıyorum. Sizinle de paylaştım ki, aslı bende, sureti sizde dursun" ifadelerini kullandı.



#Ziya Selçuk
#Şanlıurfa
#Lale
6 yıl önce