|

Bahçeli'den Suruç uyarısı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Suruç'ta yaşanan PKK saldırısı ile ilgili üzüntülerini dile getirerek, "Soğuk kanlı davranmak, sabrı elden bırakmamak gerekir" dedi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tutukluların Cumhurbaşkanı adayı olmamasına ilişkin açıklamalarıyla ilgili, “Selahattin Demirtaş’tan başka aday mı yoktu?

Yeni Şafak
07:47 - 15/06/2018 Cuma
Güncelleme: 08:21 - 15/06/2018 Cuma
Diğer
MHP Lideri Devlet Bahçeli
MHP Lideri Devlet Bahçeli

Bayram namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran MHP lideri Devlet Bahçeli, dün Suruç'ta gerçekleştirilen ve AK Parti'li vekilin abisinin ölmesine neden olan saldırı ile ilgili "Bu olay her yönü ile üzücü. Bir milletvekili ve ailesine yönelik bir saldırı, vekilinm abisi hakkın rahmetine kavuştu. Konu her yönüyle incelenmeli. AK Parti'ye yönelik Güneydoğu'da zaman zaman PKK tarafından saldırılar oldu. Bunun da onlara benzediği söylenmektedir. Soğuk kanlı davranmak, sabrı elden bırakmamak gerekir. 24 haziranı çatışmadan uzak bir ortamda gerçekleştirmek gerek." dedi.

"Demirtaş’tan başka aday mı yoktu?"

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tutukluların Cumhurbaşkanı adayı olmamasına ilişkin açıklamalarıyla ilgili, “Selahattin Demirtaş haricinde başka birini bulamadı mı HDP? Selahattin Demirtaş’tan başka aday mı yoktu? Türkiye’de demokrasi ölçüsü Selahattin Demirtaş’ın salınmasıyla alakalıysa bu yanlış” dedi.

ABD’deki FETÖ’cülerin görüntüleri

Türkiye’de 251 vatan evladımızın şehit edildiği, binlercesinin yaralandığı bir ortamda lüks arabalarla lüks villalarla kimlerin yaşadığını görüyoruz. ABD, Türkiye ile dostluğunu devam ettirmek istiyorsa FETÖ’yle birlikte hepsini paket yapıp Türkiye’ye göndermesi lazım.




#Devlet Bahçeli
#Alparslan Türkeş
6 yıl önce