|

Bahçeli: Aynı senaryo

MHP lideri Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada "Erdoğan'a bir husumeti geliştirme noktasında çaba var. Netice itibarıyla gele gele şimdi ekonomiye geldiler. Aynı senaryo, hedefler farklı" dedi.

Yeni Şafak
12:07 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:42 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 5 bin hakim ve savcının FETÖ üyesi olduğu için ayıklandığını belirterek, “Peki bu 5 bin hakim ve savcının görevdeyken haksız yere yargıladığı ve cezalandırdığı insanlar nerede? Onları kim koruyacak, onlara kim sahip çıkacak? 5 bini görevden aldın da bu adamlar kime ceza vermişse onların hepsinin mahkemesinin yeniden görülmesi lazım” çağrısında bulundu.

'Husumeti geliştirme çabası var'

Bahçeli, "Erdoğan'a bir husumeti geliştirme noktasında çaba var. Netice itibarıyla gele gele şimdi ekonomiye geldiler. 2001'deki hedef Ecevit'ti şimdi Erdoğan. Aynı senaryo, hedefler farklı. Siyasiler çıkarları için müdahale ederlerse yazık ederler. " dedi.

Af konusuna değinen Bahçeli, "Cumhurbaşkanındaki yetki bende olsa kullanırdım." diye konuştu.

Alaattin Çakıcı'yı ziyaretine ilişkin konuşan Bahçeli, "Çakıcı benim ülküdaşım, Demirtaş kadar suçlu değil. Vatan için verdiği mücadeleyi devlette bilir." dedi.


#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Devlet Bahçeli
#MHP
6 yıl önce