|

Atatürk'e hakaret edip taciz videosu çekenler gözaltında

Sosyal medyada yayınlanan ve büyük tepkilere neden olan videoya ilişkin emniyet güçleri harekete geçti. İçişleri Bakanı Sülayman Soylu, konuyla ilgili açıklamasında "Sosyal medyada infiale yol açan Atatürk'e hakaret edilen videoyu çeken ve çocuklarımıza cinsel içerikli tacizi yapıp, videoyu çekip yayınlayan kişiler gözaltına alındı" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
11:16 - 15/10/2018 Monday
Güncelleme: 11:52 - 15/10/2018 Monday
AA
İzmir'de çekilen videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, Gaga Bulut olarak bilinen şahsı gözaltına aldı.
İzmir'de çekilen videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, Gaga Bulut olarak bilinen şahsı gözaltına aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada infiale yol açan Atatürk'e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden kişi ile çocukları cinsel içerikli taciz edip, videoyu çekip yayınlayan kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Soylu, Twitter hesabı üzerinden, sosyal medyada yayımlanan Atatürk'e hakaret ve çocuklara yönelik taciz görüntüleriyle ilgili paylaşımda bulundu.


Ne olmuştu?

  • İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kendisini sosyal medya fenomeni olarak tanıtarak küçük yaştaki çocuklara para verme vaadiyle küçük yaştaki çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar bulundurduğu belirlenen kişiye yönelik çalışma başlatmış ve sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan kişinin B.A. (21) olduğunu tespit etmişti.

B.A, ekiplerin düzenlediği operasyonla ikametinde gözaltına almıştı.

Sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle işlem yapılan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

#İzmir
#Rezalet
#Video
6 years ago