|

ASELSAN'dan intiharlarla ilgili önemli açıklama

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, 11 yılda 8 personelinin intihar ya da şüpheli ölüm haberleriyle ilgili konuştu. Görgün, "her şey basında göründüğü gibi değil ama dosyalar savcılıkta" dedi.

Yeni Şafak
09:18 - 17/04/2018 Salı
Güncelleme: 09:20 - 17/04/2018 Salı
Diğer
ASELSAN Başkanı Haluk Görgün.
ASELSAN Başkanı Haluk Görgün.

Türkiye'yi sarsan ASELSAN ölümleri ile ilgili önemli açıklama ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün'den geldi. Görgün, dosyaların savcılıkta olduğunu belirtti.

Vatan'ın haberine göre, konunun savcılıkta olduğunu ve incelemelerin devam ettiğini ifade eden Güngör, dosyaların daha önce de bir kaç defa incelendiğini ancak somut bir şey bulunamadığını hatırlattı.

"Her şey basında görüldüğü gibi değil"

Konuya takip ettiklerini aktaran Görgün, "Sonuçlarını hep beraber göreceğiz ama bakın şöyle bir örnek de var. Mesela intihar edenlerden biri seneler önce ASELSAN’da çalışmış. Ayrıldıktan 7-8 sene sonra intihar etmiş. Ama haberler ASELSAN personeli diye çıktı. Her şey basında göründüğü gibi değil ama dosyalar savcılıkta. Negatif her haber, hele de bu tür haberler, aidiyet duygusunun olduğu her yerde insanları demoralize eder tabii ama bizim mühendislerimiz işlerine konsantre şekilde ve çok yoğun çalışmaya devam ediyorlar."


#ASELSAN
#İntihar
#Açıklama
6 yıl önce