|

AÖL sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak

AÖL sınav giriş yerleri için bekleyişte olan öğrenciler, yaklaşan sınav öncesinde sınav giriş belgesinin ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Resmi internet sitesi üzerinden erişime açılacak. AÖL sınavlarının giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AÖL ile ilgili bütün detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
15:50 - 6/12/2017 Wednesday
Güncelleme: 16:00 - 6/12/2017 Wednesday
Diğer
AÖL sınavları 9-10 Arlık tarihlerine yapılacak.
AÖL sınavları 9-10 Arlık tarihlerine yapılacak.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) ve
Açık Öğretim Lisesi
'nde (AÖL) eğitim gören öğrenciler için 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. dönem sınavları 9-10 Aralık'ta yapılacak. AÖL'e nerede gireceklerini araştıran öğrencilerin merak ettiği: AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak,
AÖL sınav giriş belgesi
çıkartma ekranı nereden görüntülenir sorularının cevaplarını sizler için hazırladık. İşte
AÖL öğrenci girişi
ve AÖL sınav giriş belgesi hakkında merak edilen her şey...

AÖL sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?

Eğitim hayatına açık öğretimden devam eden öğrenciler için 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. dönem sınavları 9-10 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mezun olabilmek için ve kredilerini yükseltebilmek için sınava katılacak öğrenciler, sınav heyecanını yaşarken bir yandan da sınava nerede katılacaklarını merak ediyor. Fakat AÖL sınav giriş belgesini henüz yayınlamadı. Geçtiğimiz sınavlara göre bakarsak AÖL sınav giriş belgesinin 2-3 gün içerisinde erişime açılması bekleniyor.

AÖL sınav giriş belgesi çıkartma ekranı, AÖL öğrenci girişi!

Açık Öğretim Lisesi'nde eğitimini sürdüren öğrencilerin 9-10 Aralık'ta katılacağı sınav giriş belgesi AÖL tarafından AÖL'ün öğrenci giriş panelinden yayınlacak. Açık Öğretim Lisesi'nde ilk defa sınava girecek öğrenciler sınav giriş belgesini nereden çıkartabileceğini merak ediyor. AÖL sınav giriş belgesi çıkartabilmek için AÖL'ün öğrenci girişi ekranından öğrenci numarası ve şifresi ile sisteme giriş yapması gerekmektedir. Sınav giriş belgesi yayınlandığı zaman açılan pencerede sol taraftaki sekmelerde gözükecektir.

#AÖL
6 years ago