|

Antalya Valisi'nden 'kahvaltı' yasağı

Antalya Valiliği kamu kurumunda çalışanların kahvaltılarına ilişkin yeni bir düzenlemeye gitti. Vali Karaoğlu yeni dönemi, "Mesai başladıktan sonra kurumun bahçesinde, sağında solunda, ofiste kahvaltı masaları kurulup, dakikalarca, saatlerce kahvaltı yapılmayacak" sözleriyle duyurdu.

Yeni Şafak
14:29 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:57 - 17/10/2018 Çarşamba
AA
Antalya Valisi Karaoğlu, il genelindeki kamu kurumlarında mesai saatlerinde kahvaltı yapılmasını yasakladıklarını açıkladı.
Antalya Valisi Karaoğlu, il genelindeki kamu kurumlarında mesai saatlerinde kahvaltı yapılmasını yasakladıklarını açıkladı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kurumlarda sabah mesaisinde kahvaltı yapılmasına tepki göstererek, "Kurumlarda kahvaltı yapılmasını bugünden sonra yasaklıyoruz. Bundan sonra herkes kahvaltısını evinde yapıp mesaiye gelecek" dedi.

Vali Karaloğlu başkanlığında, "2018 yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, belediye başkanları ve kaymakamların katılımıyla yapıldı.

"Mesai başlayınca kahvaltı mesaisi de başlıyor"

Antalya'daki genel hizmetler hakkında bilgiler veren Vali Karaoğlu, kurumlarda yapılan sabah kahvaltılarına da değinerek şunları söyledi:

Bunda her kamu kurumu amirinin dikkatli olması lazım.

"Kafası esen sigara içmeye çıkamayacak"

  • İkinci konu, mesai devam ederken sigara içenler her kafalarına estiğinde kupalarını alıp, binaların dışına çıkmasını doğru bulmuyoruz. Çirkin görüntü oluşturuyor. Mesai saatinde bunu yapmayacaklar. Mesai saati belli, ara verdiğimiz saat belli, o saate kadar memurumuz çalışan arkadaşımız mesaisine devam edecek.

Bütün dairelerin kendilerine çeki düzen vermesini isteyen Karaloğlu, vali yardımcıları ve kaymakamların daire ziyaretlerinde öncelikli olarak bu konulara dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti.

#Antalya
#Vali
#Kahvaltı
6 yıl önce