|

Antalya için kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden Antalya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Son hava durumu tahminlerine göre, Antalya'da gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Haberimizde Antalya için 5 günlük hava durumu tahminlerini bulabilirsiniz...

Yeni Şafak
10:50 - 28/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:18 - 28/03/2018 Çarşamba
IHA
Antalya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
Antalya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
Meteoroloji,
Antalya
için gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.
  • Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Antalya'da akşam saatlerinde yerel kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Gece boyunca süreceği öğrenilen yağmurlu havanın, yarın da etkili olması bekleniyor. Antalya’da havanın parçalı az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu, akşam ilk saatlerden itibaren, gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı artacak

Antalya'da hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması, rüzgarın ise kuzey, öğle saatlerinden itibaren güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yağışların, gece saatlerinde Antalya'nın merkez, Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ilçelerinde kuvvetli, Serik civarları yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

#Antalya
#Meteoroloji
6 yıl önce