|

Akdeniz’in parkları yenileniyor

Akdeniz Belediyesi’ne görevlendirme ile gelen Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Muhittin Pamuk; Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiği “Müftü Deresi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda incelemelerde bulundu.

Yeni Şafak
04:00 - 21/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:27 - 20/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Belediye Başkanvekili Muhittin Pamuk, çalışmaları yerinde inceledi.
Belediye Başkanvekili Muhittin Pamuk, çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında ekiplerden teknik bilgiler alan Başkan Pamuk, park ve yürüyüş yolunda yapılacak yenileme ve düzenleme çalışmalarının büyük bir titizlik ve hassasiyetle sürdürüleceğini bildirdi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Başkan Pamuk; Yürüyüş Yolu’ndaki incelemeleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip hal ve hatırlarını sordu, taleplerini dinledi. Gezmek, dinlenmek veya spor yapmak amacıyla uğradıkları parkın yeni ve zengin bir görünüme kavuşacak olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren mahalle sakini vatandaşlar da Başkan Pamuk ve ekiplere teşekkür etti.

‘YEŞİL ALANLARI YENİLİYORUZ’

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk; “Kent merkezinde bulunan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkımız başta olmak üzere, bugün itibariyle Akdeniz’de bulunan 25 parkımızda yenileme ve düzenleme çalışmalarımıza başladık. Amacımız daha yeşil bir Akdeniz’e kavuşmak” diye konuştu.

#Mersin
#Akdeniz
#Muhittin Pamuk
5 yıl önce