|

Ailesi yaktı

İzmir’in Torbalı ilçesinde ormanlık alanda lüks cipiyle birlikte yakılan işadamı Murat Cahit Ö.'yü ailesinin katlettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan işadamının eşi Öznur Ö. ile oğulları Batuhan Ö. ve Hadi Ö., sorgularında suçlarını itiraf etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/04/2018 Tuesday
Güncelleme: 00:33 - 17/04/2018 Tuesday
Yeni Şafak
Murat Cahit Ö.’yü eşi ve çocuklarının öldürdüğü belirlendi.
Murat Cahit Ö.’yü eşi ve çocuklarının öldürdüğü belirlendi.

İzmir'de tamamen yanmış lüks cipinin içinde tanınmayacak halde cesedi bulunan işadamı Murat Cahit Ö.'nün katilleri tanıdık çıktı. Vahşetle ilgili işadamının eşi ve 2 oğlu gözaltına alındı.

Torbalı ilçesine bağlı Ahmetli Mahallesi ile Zeytinköy arasındaki dağlık arazide önceki gün yanmış bir araç görenler durumu yetkililere bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, yanan cipin, ilçede tuğla fabrikası bulunan işadamı Murat Cahit Ö'ye ait olduğunu belirledi.


BİR SÜREDİR KAYIPTI

Araç içerisinde tanınmayacak halde bulunan yanmış ceset, kimliğinin belirlenmesi için otopsi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Murat Cahit Ö'ün ağabeyi Ahmet Cavit Ö.'den de DNA örneği alındı. Jandarma, korkunç cinayeti aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ailesi ve yakınlarıyla yapılan görüşmelerde, işadamının bir süredir kayıp olduğu bilgisine ulaşıldı.

KAMERA ELE VERDİ

Ayrıca, işadamının evinin bulunduğu Ertuğrul Mahallesi 3023 Sokak üzerindeki tüm MOBESE kayıtları da inceleme altına alındı. Görüntülerde ilginç bir detay jandarmanın dikkatini çekti. Gece geç saatlerde işadamı Murat Cahit Ö.’nün cipi ile bir başka aracın aynı anda evin önünden hareket ettiği fark edildi.

YARDIM İSTEMİŞLER

İfadesine başvurulan işadamının çocuklarının arkadaşı C.G.'nin, Murat Cahit Ö'yü ailesinin öldürdüğünü, cesedi yok etmek için kendisinden yardım talebinde bulunduklarını iddia etti. Bu bilginin ardından maktülün eşi Öznur Ö. ile oğulları Batuhan Ö. ve Hadi Ö. gözaltına alındı. Şüphelilerin, içeceğine uyku hapı atarak uyuttuğu işadamını öldürdükten sonra bir halıya sardıkları cesedini araçla birlikte dağlık alanda yaktığı belirlendi. Vahşetin nedeni araştırılırken, zanlıların sorgusu sürüyor.

#İzmir
#cinayet
6 years ago