|

Adana'da taksiyle tatlıcılara dadandı

Adana'daki tatlıcılara yönelik son yaşanan hırsızlık olayları arasındaki bağlantı polisin dikkatini çekti. Elde edilen bilgilere göre gece saatlerinde taksi tutan hırsız, belirlediği tatlıcılara giderek laptop ve bozuk paraları çalıyor. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, zanlıyı düzenledikleri operasyonla yakaladı.

Yeni Şafak
09:19 - 1/04/2018 Pazar
Güncelleme: 09:33 - 1/04/2018 Pazar
IHA
Arşiv
Arşiv

Adana’da soyduğu iş yerlerine taksiyle giden hırsız zanlısı yakalandı. Alınan bilgiye göre, ilk olay, 2 Şubat’ta Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. Gece 02.00’de taksiyle tatlıcıya gelen bir kişi araçtan indikten sonra iş yerinin cam kapısını zorlayarak içeri girdi.

Laptop ve bozuk para çaldı

Hırsız, 3 bin lira değerindeki laptop ve 40 lira bozuk parayı çaldı. İş yeri sahibi ise sabah hırsızlık olayının gerçekleştiğini fark edince şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Bir gecede iki iş yeri soydu
Aynı hırsız 12 Şubat’ta da gece 01.00 sıralarında Çukurova ilçesindeki Turgut Özal Bulvarı’nda aynı yöntemi kullanarak içeri girdiği tatlıcı dükkanından laptop ve içerisinde yaklaşık 200 lira olan yardım kutusu ile çekmecede bulunan 100 lirayı alıp kaçtı.
Aynı gece 02.30 sıralarında ise aynı kişi, aynı bulvar üzerindeki bir kafeye girip, kasadaki paraları çaldı.

Kamerada tespit edildi, evinde yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayının meydana geldiği iş yerlerindeki güvenlik kameraları üzerinde çalışma başlattı. Kameraya yansıyan kişinin S.S. olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi evinde yakaladı.
  • Emniyette ifadesi alınan S.S, Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.
#Adana
#Hırsız
6 yıl önce