|

Adalet adaletse cezasını verecek

Samsun’un Bafra ilçesinde araçla yanından geçerken üzerine su sıçratılan, bu duruma tepki gösterdiği için darbedilen 70 yaşındaki Sebahattin Yılmaz, “Eğer adalet adaletse bunun eninde sonunda cezasını verecektir. Ben kanuna adalete inanan bir insanım” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 01:00 - 2/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
70 yaşındaki Sebahattin Yılmaz ile eşi Nurhan Yılmaz yaşadıklarını anlattı.
70 yaşındaki Sebahattin Yılmaz ile eşi Nurhan Yılmaz yaşadıklarını anlattı.

Beş çocuk babası, 10 torun sahibi Yılmaz yaşadıklarını anlattı. 19 yıl Köprübaşı Mahallesi’nde muhtarlık yaptığını, çiftçilikten emekli olduğunu, 9 yıl önce felç geçirdiğini bildiren Yılmaz, ilk kez böyle tatsız bir durumla karşı karşıya geldiğini vurguladı.

PAT KÜT GİRİŞTİ

Evinin önünde tıkanan kanalı açmaya çalışırken, önünden bir araba geçtiğini ve su birikintisindeki suyu üzerine sıçrattığını, tepeden aşağı su ve çamura bulandığı için aracın arkasından bağırdığını ifade eden Yılmaz, “Araçtakiler sözle karşılık verdi. Daha sonra bir anda ne olduğunu anlayamadım. Birisi arkamdan boğazımdan yapıştı. Zaten ben felçliyim ‘pat’ diye indirdi. Ondan sonrasını bilmiyorum. Pat küt girişti bana. Hiçbir şeye hakim olamadım. Ne kalkabildim, ne oturabildim” şeklinde konuştu.

Bu arada, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Yılmaz’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Darbeden şüpheli C.İ.’nin bulunduğu otomobili kullanan ÇY.D. (36), Eskişehir’de polis merkezine teslim oldu.

#Samsun
#Darp
6 yıl önce