|

8 gündür aranan Ufuk Tatar'dan acı haber

Hatay'da 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları tarafından bulundu.

Yeni Şafak
12:33 - 8/07/2018 Pazar
Güncelleme: 13:36 - 8/07/2018 Pazar
AA
Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu
Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu

Hatay'ın Hassa ilçesinde Amanos Dağları eteklerinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ölü bulundu.

Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Tatar'ın bulunması için komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8. günde de devam etti.

Bugün de yoğun şekilde sürdürülen çalışmalar sonucunda Tatar'ın cesedine ulaşıldı.

Tatar'ın cesedinin kaybolduğu noktadan uzak bir bölgede bulunduğu öğrenildi.

Hatay Valiliği'nden açıklama

Hatay Valiliği, Hassa ilçesi Amonoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bulunan çocuk cesedinin 8 gündür kayıp 6 yaşındaki Ufuk Tatar'a ait olduğunun değerlendirildiğini bildirdi.

  • Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada, 1 Temmuz 2018 Pazar günü Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Ufuk Tatar'ı arama çalışmaları esnasında 8 Temmuz 2018 Pazar günü Hassa ilçesi Amonoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bir çocuk cesedine ulaşıldığı belirtildi.
  • Açıklamada, "Söz konusu bölgede bulunan naaşın Ufuk Tatar’a ait olduğu değerlendirilmekle birlikte, naaşın kimliği ve ölüm nedeniyle ilgili bilgiler adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından detaylı olarak paylaşılacak" denildi.

#Hatay
#Ufuk Tatar
6 yıl önce