|

3. kattaki keçi adamın üzerine düştü

Bursa’da kesilmek için yere yatırılan keçi son anda kaçarak, 3’üncü kattan adamın üzerine düştü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Sıttık Karakaş’ın kafa tasının iki yerinde kırık olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
13:56 - 21/08/2018 Salı
Güncelleme: 21:44 - 21/08/2018 Salı
IHA
Kafasına 3. kattan keçi düşen adamın kafatasının iki yerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi.
Kafasına 3. kattan keçi düşen adamın kafatasının iki yerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi.

Bursa’nın Yıldırım İlçesine bağlı Ulus Mahallesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ailesiyle kurban kesimi için evlerinin bahçesinde bulunan 50 yaşındaki Mehmet Sıttık Karakaş telefonla konuşmak için dışarı çıktı.

Karakaş telefonla sokakta görüşürken, önünde bulunduğu apartmanın 3. katından bir keçi aniden Karakaş'ın kafasına düştü.


Yakınları ve çevredeki vatandaşların yardımı ile ilk tedavisi orada yapılan yaşlı adam, özel araçla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası keçi hızla kaçarak izini kaybettirdi. Keçinin sahipleri kaçan keçiyi iki sokak ötede yakalayarak geri getirdi. Tedavi altına alınan Karakaş’ın kafatasında iki yerde kırık olduğu anlaşıldı.


"Kafasından oluk oluk kan aktı"

Olayı gören ve ilk müdahaleyi yapan Cuma Gül, olayı şöyle anlattı:

"Bahçede koyunu kestiğim sırada büyük bir ses geldi. Kafamı kaldırıp baktığımda yerde kanlar içerisinde yatan Mehmet abiyi gördüm. Koşarak yanına gittim, başının arkasından oluk, oluk kan akıyordu. Hemen tampon yaptım. Bu esnada yakınları ve mahalleli de geldi yardıma. Zaten arabaya bindirip hemen hastaneye götürdüler. Ben hayatımda daha önce böyle bir şey görmedim."

Yolda iki kişiyi devirdi

  • Keçinin sahibi Emrah Aktaş, "Keçi zaten buraya getirene kadar yolda iki kişiyi devirdi. Zor zapt ettik. Çıkarttık terasa bağladık keseceğimiz sırada ipten kurtuldu terasın kenarlarında bulunan duvarın üzerine çıktı. Tam tutacağımız sırada aşağıda bulunan adamın üzerine düştü. Yaralı adamı arabaya bindirerek hastaneye götürdüler. Biz de keçiyi yakalayarak getirdik bu sefer kaçamadan kestik" dedi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Sıttık Karakaş’ın kafa tasının iki yerinin de kırık olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

#Keçi
#Bursa
6 yıl önce