|

'24 Haziran seçimleri devşirme siyasete en büyük tokat olacaktır'

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz, CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesine ilişkin "Aklınca siyaset mühendisliği yapanlar ve demokrasiye hülle operasyonu çekenler, en büyük mühendisliğin milletin feraseti olduğunu 16 yıldır öğrenememiş demek ki. 24 Haziran seçimleri devşirme siyasete en büyük tokat olacaktır." dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:08 - 23/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz
​AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İncesöz sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamlarda "Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi 'mevzu koltuksa gerisi teferruattır' anlayışının bir sonucudur. Dışarıdan alınan talimatla içeride yapılan bu kirli operasyonu milletimiz çok iyi görmektedir ve siyasetin yüzsüzlerini siyaset çöplüğüne gönderecektir." ifadelerini kullandı.

Başkanvekili, sosyal medyadaki paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

Aklınca siyaset mühendisliği yapanlar ve demokrasiye hülle operasyonu çekenler, en büyük mühendisliğin milletin feraseti olduğunu 16 yıldır öğrenememiş demek ki. 24 Haziran seçimleri devşirme siyasete en büyük tokat olacaktır.


Kendi adaylığını açıklayamayan Kılıçdaroğlu'nun, 41 yıl sonra Güneş Motel benzeri siyasete kara leke çalacak bir hamle ile milletvekili devşirmesi hem komedi hem de bir trajedidir. Türkiye, CHP'nin dayattığı bu onursuz, omurgasız, pervasız siyaset anlayışını haketmiyor.

CHP’nin “İP”’i pazara çıktı. CHP 15 vekilini hibe ederek bir kez daha kirli ittifakı tercih etti. Fısıltıyla siyaset yapanların sonu 24 Haziran’da siyaset çöplüğü olacaktır.

#CHP
#​AK Parti
#İlknur İnceöz
6 yıl önce