|

2 kardeşin şüpheli ölümü

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan Cihat Balcı ile kardeşi Metehan Balcı evlerinde ölü bulundu. Zehirlendiği sanılan kardeşlerin kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 00:27 - 8/05/2018 Salı
Yeni Şafak
2 kardeşin genç yaşta ani ölümü, Atakum ilçesindeki site sakinlerini şoka uğrattı.
2 kardeşin genç yaşta ani ölümü, Atakum ilçesindeki site sakinlerini şoka uğrattı.

Samsun'da iki erkek kardeş evlerinde ölü bulundu. İddiaya göre üzücü olay, önceki akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Ayvacık ilçesinde bulunan iş yerinden ayrılan 25 yaşındaki Cihat Balcı, kardeşi Metehan Balcı (21) ile birlikte Atakum ilçesine bağlı Küçükkolpınar Mahallesi'ndeki evlerine geldi. Kardeşlerden bir daha haber alınamadı.


KAPIYI ÇİLİNGİR AÇTI

Telefonları cevap alamayınca paniğe kapılan ailesi, çocuklarının yaşadığı eve geldi. Çilingir yardımıyla kapıyı açtıran anne-baba, içeriye girdiklerinde çocuklarını odada hareketsiz halde buldu. Aile hemen yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Cihat Balcı ile kardeşi Metehan Balcı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.


GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Acı haberi alan gençlerin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan acılı aile fertleri, güvenlik güçleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Vücutlarında darp izine rastlanmayan gençlerin zehirlendikleri tahmin ediliyor. Kardeşlerin cesetleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı

#Samsun
#Ölüm
6 yıl önce