|

15 Temmuz şehitleri üniversitede yaşatılıyor

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ismi Hitit Üniversitesi yaşatılacak. Üniversitedeki birçok tesis, derslik ve laboratuvarlara 15 Temmuz şehitleri ve gazilerin ismi verildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:29 - 5/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
15 Temmuz şehitleri üniversitede yaşatılıyor
15 Temmuz şehitleri üniversitede yaşatılıyor

Konuyla ilgili üniversiteden yapılan açıklamada 15 Temmuz gecesi milletin destansı birliği ile büyük bir tehlikenin atlatıldığı belirtildi.

OLÇOK UNUTULMADI

15 Temmuz'u hafızalarda taze tutmak için okulun çeşitli tesis, derslik ve laboratuvarlarına şehitlerin adının verildiği belirtilen açıklamada bu isimlerden bazılarına şöyle yer verildi: “Üniversitemiz Kuzey Kampüsünde bulunan spor kompleksine “15 Temmuz Spor Kompleksi” adı verilmiştir. FETÖ üyelerince hain bir şekilde şehit edilen Çorumlu hemşehrilerimiz ile 1 öğrencimizin isimleri ve yine gazi olan 1 öğrencimizin ismi, üniversitemizin çeşitli yerlerine verilmiştir. Şehit Erol Olçok’un ismi, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonuna; şehit Ömer Halisdemir’in ismi, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulumuzda bulunan spor tesisine, şehit Abdullah Tayyip Olçok’un ismi, Üniversitemiz “15 Temmuz Spor Kompleksi” içerisinde bir araştırma laboratuarına, şehit Ali Alıtkan’ın ismi verilmiştir” 

#15 Temmuz
#Erol Olçok
#Çorum
7 yıl önce