|

Göztepe Galatasaray maç özeti! Süper Lig’de şampiyon Galatasaray

Süper Lig’de Şampiyon Galatasaray oldu. Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Göztepe’yi yenerek Süper Lig’in şampiyonu oldu. Bu sonucun ardından sarı kırmızılı takım 21. şampiyonluğa ulaştı. Terim ise bu sonuçla 7. Şampiyonluğunu aldı. İşte Göztepe Galatasaray maç özeti ve yaşananlar.

Yeni Şafak
09:42 - 20/05/2018 Pazar
Güncelleme: 09:50 - 20/05/2018 Pazar
Diğer
Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu.
Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu.

İlhan Cavcav sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Göztepe’yi deplasmanda yenen Galatasaray, Süper Lig’de 21. şampiyonluğuna ulaştı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Bursa başta olmak üzere tüm illerde taraftarlar takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Galatasaray’ı tebrik etti. İşte Göztepe Galatasaray maç özeti.

Göztepe Galatasaray maç özeti nasıl izlenir?

beIN Sports üzerinden dün oynanan Göztepe Galatasaray şampiyonluk mücadelesini izleyebilirsiniz.

Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik


Galatasaray'ın şampiyonluğu kutlanıyor

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olması, Bursa, Yalova ve Çanakkale'de coşkuyla kutlandı.

Bursa'da sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenmesinin ardından şampiyonluk kutlaması için Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bir araya geldi.

Tezahüratta bulunan taraftarlar, konvoy oluşturarak sevinç gösterisinde bulundu.


- Çanakkale

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, şampiyonluk kutlaması için bir araya gelen taraftarlar, Edremit Caddesi'nden Ayvacık ilçe garajına yürüyüş gerçekleştirdi.

Ellerinde Galatasaray bayraklarıyla caddede yürüyen vatandaşlar, meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı.

- Yalova

Yalova'da Galatasaraylı taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturarak sevinç gösterisinde bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar, meşale yakarak ellerindeki Galatasaray bayraklarıyla şampiyonluk şarkıları söyledi.

Denizli

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu Denizli Pamukkale Üniversitesi Kampüs Kavşağı ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydan'nda toplanarak kutladı.

Ellerindeki meşaleleri yakarak kutlama yapan taraftarlar davul ve zurna eşliğinde halay çekti.

Takımlarının elde ettiği başarıyı araçlarla konvoy yaparak kutlayan bazı taraftarlar da sarı-kırmızılı bayrakları sallayarak şehir turu attı.


- Aydın

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Göztepe'yi yenerek 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlaması Aydın'da da coşkuyla kutlandı.

Adnan Menderes Bulvarı Abide Kavşağı önünde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, slogan atarak Yeni Dörtyol'a, buradan da Atatürk Kent Meydanı'na kadar yürüdü.

Ellerinde meşalelerle yürüyüş yapan taraftarlar, Galatasaray bayrağı taşıdı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kent merkezinde taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Taraftarların yolda yürümesi üzerine bulvarın giriş ve çıkışları trafiğe kapatıldı.

- Manisa

Manisa merkez ve ilçelerinde Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyerek şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Ellerindeki meşaleleri yakarak kutlama yapan taraftarlar, davul ve zurna eşliğinde halay çekti.

Takımlarının elde ettiği başarıyı araçlarla konvoy yaparak kutlayan bazı taraftarlar da sarı-kırmızılı bayrakları sallayarak şehir turu attı.


Terim balkona çıktı, taraftar coştu

Galatasaray taraftarı, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takımı yalnız bırakmadı. Balkona çıkan Fatih Terim, taraftarları da coşturdu.

Göztepe’yi deplasmanda yenerek ligi zirvede tamamlayan ve 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’da taraftarlar takımı bir an olsun yalnız bırakmadı. Havalimanında takımı karşılayan sarı-kırmızılılar, Florya’ya kadar futbolculara eşlik etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’ni tezahüratlarla inleten Galatasaraylılar, Fatih Terim’in balkona çıkmasıyla birlikte adeta coştu. Teknik Direktör Fatih Terim’i ’İmparator’ tezahüratlarıyla karşılayan taraftarlar, futbolculara da yoğun destek verdi.

"Emeklerimizin karşılığını aldık"

Bu şampiyonluğun tarihe geçeceğini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Emeklerimizin karşılığını aldık. Böyle bir şeye camiamızın da ihtiyacı vardı. Güzel bir yarış oldu. Herkes son ana kadar yarıştaydı. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Kazanan biz olduk. Başta futbolcularım olmak üzere, eski ve yeni bütün yöneticilere teşekkür ediyorum. Hasan Hoca, Taffarel ve Ümit Hoca bana çok yardım etti. Bütün çalışanlar, hep beraber güzel bir çalışma örneği gösterdik ve Allah’a şükür mutlu sona ulaştık. İnşallah Galatasaray böyle şampiyonlukları devam ettirir. Bugün 19 Mayıs. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız. Bugünün tarihi 19.05 olduğu için de çok önemli. Rahmetli Metin Oktay’ı da yad ediyoruz. Her aldığımız ve kazandığımız kupada muhakkak tarihler bir şeylere denk geliyor" açıklamasını yaptı.

#Galatasaray
#Göztepe
#Maç özeti
6 yıl önce