|

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları saat kaçta nerede?

2017-2018 İlhan Cavcav sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Türkiye’nin her bir yerinde taraftarlar sokaklara akın ederken Galatasaray ise resmi site üzerinden şampiyonluk kutlamaları hakkında bilgi verdi. Peki Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları saat kaçta ve nerede olacak?

Yeni Şafak
10:17 - 20/05/2018 Pazar
Güncelleme: 10:23 - 20/05/2018 Pazar
Diğer
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları için resmi açıklama geldi.
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları için resmi açıklama geldi.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları belli oldu. Bu sezon büyük bir başarı elde ederek 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmaya da hak kazandı. Öte yandan resmi site üzerinden açıklama yapan sarı kırmızılı takım, fiziki şartlar ve güvenlik nedeniyle şampiyonluk kutlamalarının Florya’da yapılmayacağını da açıkladı.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması saat kaçta ve nerede?

2017-2018 sezonunun şampiyonu Galatasaray, 21. şampiyonluğu son yıllarda eşine az rastlanacak bir güzellikte Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda kutlayacak. 20 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen'de YER SARI, GÖK KIRMIZI olacak!

SEZONUN EN İYİ GÖSTERİSİ!

Dev bir sahnenin kurulacağı Türk Telekom Stadyumu'nda 6 LED ekranla tribündeki taraftarlarımız şampiyonluk kutlamasına dair tüm anları detaylı bir şekilde izleyebilecek. Sürpriz şarkıcılar, DJ performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, tüm tribünlere asılacak 21 özel bayrak, alev makineleri, discoball logolar, payroteknik gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak.

BİLET SATIŞ DETAYLARI

Şampiyonluk Kutlaması etkinliği bilet karşılığı izlenebilecek. 2017-2018 Futbol Sezonunda VIP Kombine, Sezonluk bilet ve 5'li paket satın alan taraftarlarımız saat 11:00'e kadar bilet aldıkları takdirde şampiyonluk kutlaması etkinliğini yüzde 50 indirim ile izleyebilecek. 20 Mayıs Pazar günü saat 11:00 sonrası genel satışa çıkacak olan bilet fiyatları şu şekilde:


Passolig kartı olmayan taraftarlarımız Beyoğlu GS Store ve Aslanlıyol gişelerinden 20.05.2018 saat 11:00’den itibaren isim, soyisim ve TC kimlik numaralarını vererek kağıt bilet alabilirler. Bilet limiti 5 adettir.

AKREDİTASYON

Şampiyonluk kutlamasını takip edecek basın mensupları için, resmi maçlardaki TSYD Akreditasyon sistemi geçerli olacaktır.

#Galatasaray
#Şampiyon
#Ali Sami Yen
6 yıl önce