|

Galatasaray 16 milyon euroya sattı bedavaya kiraladı

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında Senegalli futbolcu Badou Ndiaye'yi Stoke City'e 16 milyon euro bedelle satmıştı. Sarı kırmızılılar, Stoke City'nin Premier Lig'den düşmesinin ardından oyuncuyu sözleşmesindeki maddeden faydalanarak 1 yıllığına kiraladı.

Yeni Şafak
17:48 - 21/08/2018 Salı
Güncelleme: 18:18 - 21/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Badou Ndiaye.
Badou Ndiaye.

Galatasaray, İngiliz ekibi Stoke City'e 16 milyon euro bedelle sattığı Badou Ndiaye'yi bedelsiz olarak kiraladı. KAP açıklamasının beklendiği transferde oyuncunun menajeri ve sarı kırmızılı kulüp ciddi bir mesai harcadı.

Badou Ndiaye'yi İngiltere'ye götürürken Stoke City'nin küme düşme ihtimalini atlamayan menajer William D'Avilla, oyuncusunun sözleşmesine 'takım küme düşerse ücretsiz kiralanabilir' maddesi ekletti. Bu madde sayesinde Galatasaray'a dönecek olan oyuncunun yıllık ücreti ise sarı kırmızılı kulüp tarafından karşılanacak.

  • Badou Ndiaye, geçtiğimiz sezon başında Osmanlıspor'dan 7.5 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer olmuştu. Senegalli oyuncu sarı kırmızılılarda sergilediği performansla taraftarın beğenisini kazanmıştı.
#Galatasaray
#Badou Ndiaye
#Stoke City
6 yıl önce