|

Fenerbahçe Malatyaspor canlı izle! FB Malatya canlı

Fenerbahçe Malatyaspor canlı izle. Fenerbahçe'de bu sezonda işler istediği gibi gitmiyor. Fenerbahçe (FB) Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçla kritik virajda. Şampiyonluk yarışından kopmamak isteyen Fenerbahçe için Malatyaspor maçı büyük önem taşıyor. İşte Fenerbahçe Malatyaspor canlı yayın bilgileri ve maçın canlı anlatımı...

Yeni Şafak
17:03 - 15/10/2017 Pazar
Güncelleme: 17:34 - 15/10/2017 Pazar
Diğer
​Fenerbahçe Malatyaspor canlı izle. ​
​Fenerbahçe Malatyaspor canlı izle. ​

Canlı izle: Fenerbahçe Malatyaspor canlı izlemek için haberimize bakınız. Evinde Süper Lig'e yeni çıkan Malatyaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan bıraktığı hafta galibiyet peşindi. Fenerbahçe Malatya maçı beINSPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak. LİG TV aboneliği olmayan futbolseverler maçı yenisafak.com spor sayfasındali simülasyonla maçı canlı olarak takip edebilirler.

FENERBAHÇE MALATYASPOR CANLI İZLE

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında yarın Evkur Yeni Malatyaspor'la sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmana sarı-lacivertli futbolcuların, pas ve pres çalışmasıyla başladığı belirtildi. Antrenmanın çift kale maçla sona erdiği ifade edildi. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

FENERBAHÇE MALATYASPOR CANLI


Ligin 7. hafasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a mağlup olan sarı-lacivertliler, Evkur Yeni Malatyaspor'u yenerek hem moral bulmanın hem de üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, ligde topladığı 11 puanla 8. haftaya 7. sırada girdi. Erol Bulut yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor ise 8 puanla 12. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Sarı-lacivertliler, Evkur Yeni Malatyaspor karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak. Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı bulunan Van Persie'nin yanı sıra Alper Potuk, Skrtel ve İsmail Köybaşı cezalı olmaları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda puan arayacak

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Sarı-siyahlılar, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de 8. haftaya 8 puanla 12. sırada girdi. Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada Antalya'da kamp yapan Malatya temsilcisi, yeni teknik direktörleri Erol Bulut yönetiminde İstanbul'dan en az bir puanla dönmeyi hedefliyor. Sarı-siyahlılar, Süper Lig'de ilk kez rakip olacağı Fenerbahçe ile 2011'de Türkiye Kupası'nda karşılaştı ve evindeki maçı 2-1'lik skorla kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada bir kez galip gelirken, 2'sini kaybetti. Sarı-siyahlılar tek deplasman galibiyetini Kardemir Karabükspor'a karşı 4-2'lik sonuçla aldı. Malatya ekibi, oynadığı 3 deplasman karşılaşmasında rakip ağları 6 kez havalandırdı, kalesinde ise 7 gol gördü.

2 takımda 5 isim cezalı

Zorlu karşılaşma öncesinde iki takımdaki eksik isimler dikkat çekiyor. Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalısı olan İsmail Köybaşı, Alper Potuk ve Martin Skrtel, bu mücadele forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde 2 de sakat oyuncu bulunuyor. Robin van Persie ve Fernandao, Yeni Malatyaspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak. Konuk ekipte de kırmızı kart cezalısı Rahman Buğra Çağıran ve sarı kart cezalısı Issam Chebake, Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemeyecek olan isimler. Yarın 19.30’da Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.


#Fenerbahçe
#Yeni Malatyaspor
#​Fenerbahçe Malatyaspor canlı
#FB Malatya canlı
#Süper Lig
7 yıl önce