|

Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor maçı canlı anlatım sayfası-15 Ekim

Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor maçı canlı anlatım ekranını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşacak iki takımdan son haberleri, maçtan istatistikleri ve canlı anlatım sayfasını haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
23:32 - 14/10/2017 Saturday
Güncelleme: 00:02 - 15/10/2017 Sunday
AA
Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor maçı canlı anlatım sayfası-15 Ekim
Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor maçı canlı anlatım sayfası-15 Ekim
Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor maçı canlı anlatım
sayfası için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Lig'de 11 puanı bulunan sarı-lacivertli ekip, 8 puanlı Malatyaspor karşısında galibiyet arayacak. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı Pazar akşamı saat 19.30'da başlayacak. İşte karşılaşmadan tüm detaylar.
Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında yarın Evkur Yeni Malatyaspor'la sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmana sarı-lacivertli futbolcuların, pas ve pres çalışmasıyla başladığı belirtildi. Antrenmanın çift kale maçla sona erdiği ifade edildi. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.


Fenerbahçe'nin konuğu Evkur Yeni Malatyaspor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ligin 7. hafasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a mağlup olan sarı-lacivertliler, Evkur Yeni Malatyaspor'u yenerek hem moral bulmanın hem de üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, ligde topladığı 11 puanla 8. haftaya 7. sırada girdi. Erol Bulut yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor ise 8 puanla 12. sırada yer alıyor.


- Fenerbahçe'de 4 eksik

Sarı-lacivertliler, Evkur Yeni Malatyaspor karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak. Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı bulunan Van Persie'nin yanı sıra Alper Potuk, Skrtel ve İsmail Köybaşı cezalı olmaları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Erol Bulut: "Kazanmaya gidiyoruz"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde amaçlarının kazanmak olduğunu belirterek, "Galibiyet için gidiyoruz" ifadelerini kullandı.Süper Lig’de 7 haftada 8 puan toplayan Malatya temsilcisi, milli maç arasında gittiği Antalya’da çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılılar, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından İstanbul’a hareket edecek.İstanbul’da tedavi gören Azubuike’nin katılmadığı antrenman 1.5 saat sürerken, futbolcuların hırslı ve istekli oluşları teknik heyeti memnun etti.Evkur Yeni Malatyaspor, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından 8. Haftada deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul’a geçecek.


Bu arada Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını ifade etti.“Kaybetmeye değil, kazanmaya gidiyoruz”Fenerbahçe müsabakasıyla birlikte zor bir periyoda girdiklerini kaydeden Bulut, “Milli Takım arasında Antalya’da kamp yapma fırsatı bulduk. Çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Tabii bu süreç oyuncularımı daha iyi tanımak ve onlarla güçlü bir bağ kurmak için iyi bir fırsat oldu. Oyuncularımın çalışma arzularından memnunum. Bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçıyla birlikte zor bir periyoda gireceğiz. Fenerbahçe güçlü bir rakip. Ancak bu tür maçları her zaman favoriler kazanmaz. O gün oyuncularımın istek ve arzuları da müsabakanın sonucunun ne şekilde ortaya çıkacağında önemli bir etken olduğunu biliyorum. Biz oraya kaybetmeye değil, kazanmaya gidiyoruz. Rakiplerin” diye konuştu.


#Fenerbahçe
#Evkur Yeni Malatyaspor
#Canlı maç anlatımı
#canlı
#Süper Lig
#8. hafta
7 years ago