|

Erwin Koeman: Soldado birini mi öldürdü?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4'üncü karşılaşmasında Fenerbahçe, Belçika ekibi Anderlecht'i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, derbiyle ilgili cezalarla ilgili çarpıcı mesajlar verdi.

Yeni Şafak
23:38 - 8/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 23:40 - 8/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin teknik sorumlusu olan Koeman, sarı lacivertlilerin başında çıktığı ilk Avrupa maçında 3 puan aldı.
Fenerbahçe'nin teknik sorumlusu olan Koeman, sarı lacivertlilerin başında çıktığı ilk Avrupa maçında 3 puan aldı.

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Anderlecht'i 2-0 yendikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koeman, derbi cezalarıyla ilgili olarak tepkisini dile getirirken Fatih Terim ve ekibine de göndermede bulundu.

Erwin Koeman'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • ''Soldado konusu inanılmaz. Birkaç kez Belhanda'nın Soldado'yu takip ettiğini, bir an kovaladığını gördük. Kafasını dizini dirseğini kullanıyor bunun karşısında 0 maç ceza alıyor. Bu konuda adaleti sağlayacak kişi ben değilim. Ama görüntüleri gördük onlar yalan mı söylüyor. Roberto 6 maç ceza alıyor. Nasıl oluyor da diğer oyuncu 0 maçlık cezayla karşılaşıyor. Gerçekten inanılmaz. Birini mi katletti? Birini mi öldürdü Soldado böyle ceza alıyor. Art arda Soldado'yu takip ettiğini gördük ve bu yüzden kavga başladı. 6 maçlık Soldado ne yapmış gerçekten gülünç. Bu adalet mi? Bana göre değil."
Fatih Terim ve ekibine mesaj
  • "Herkes sizi izliyor, gençler sizi izliyor. Siz rol modelsiniz. Ben hakemle veya rakiple kavga edersem o zaman oyuncularımdan ne bekleyebilirim. Onlarda aynı yola doğru gider. Futbola konsantre olmak istiyorum. Böyle derbilerde duygular olması normaldir. Ama yumruk atmak bunlar doğru değil. Duyguları artık bir kenara bırakmak gerekiyor. Günümüzde herkes çıldırmış vaziyette. Rol model olmalıyız herkes için. Cezaların maçtan önce açıklanması bizi etkilemedi. Biz sadece futbola konsantre olduk"


#Erwin Koeman
#Fenerbahçe
#Galatasaray
5 yıl önce