|

En seçkin Regaip Gecesi mesajları ve sözleri! 2018 Regaip Kandili mesajı

22 Mart Perşembe gününe özel Regaip Gecesi mesajlarını sizler için hazırladık. Üç ayların habercisi olarak bilinen Regaip Gecesi bugün idrak edilecek. Bu özel günde dualar edilecek ve ibadetler her zamankinden daha fazla yapılacak. Bu gecede edeceğiniz dualara sevdiklerinizi de katabilirsiniz. İşte tüm sevdiklerinize gönderebileceğiniz ve seçilmiş en güzel Regaip Gecesi mesajları.

10:11 - 22/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:06 - 1/06/2022 Çarşamba
Diğer
Regaib Gecesine özel en güzel mesajlarını ve sözlerini sizler için hazırladık.
Regaib Gecesine özel en güzel mesajlarını ve sözlerini sizler için hazırladık.

Regaip Gecesi mesajları haberimizde. 22 Mart Perşembe ( bugün ) idrak edilecek olan bu mübarek gece için tüm sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajları bir araya getirdik. Hem resimli olarak hem de SMS olarak paylaşabileceğiniz mesajları WhatsApp veya diğer araçlarla gönderebilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medya üzerinden de kolay bir şekilde Regaib Gecesi mesajlarını gönderebilirsiniz.

22 Mart 2018 Regaip Gecesi mesajları

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

Kalpler vardır ,sevgiyi yaşatmak için, İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için..


Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.

-Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaip Gecemiz Mübarek olsun!


-Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

-Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

-Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle... Kandiliniz mübarek olsun.


-Fani dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi kandiller dilerim.

#Regaip Gecesi mesajları
#Kandil mesajları
#Regaip Gecesi
6 yıl önce