|

Ülker'in yağına ikinci kez aynı ödül

Dünyaca ünlü şef, gurme ve akademisyenler tarafından lezzeti bir kez daha onaylanan Teremyağ Gurme, ‘Üstün Lezzet Ödülü’nü bu yıl tekrar kazandı.

Yeni Şafak
10:51 - 22/06/2018 Cuma
Güncelleme: 16:52 - 22/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Teremyağ Gurme
Teremyağ Gurme

Yaptığı yeniliklerle sofralara lezzet katmaya devam eden Teremyağ’ın Gurme Kaymaklı ürünü, bir kez daha Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

İlk defa 2015 yılında Üstün Lezzet Ödülü’nü alan Gurme Kaymaklı, 2018 yılında bu başarısını tekrarladı.

Anadolu’da, işinin ehli hanımlar tarafından yemeklere lezzet katmak için yağ ile birlikte kullanılan kaymak, kahvaltının yanı sıra pilav ve hamur işleri de dahil tüm yemeklerde tercih edilen bir lezzet sırrıydı. Eklendiği her yemeğe üstün bir lezzet ve mis gibi bir koku veren kaymak artık Anadolu’ya özgü bir sır olmaktan çıktı ve Teremyağ Gurme Kaymaklı ile tüm sofralara lezzet katmaya başladı. Ürün, Teremyağ'ın benzersiz lezzetini sütün en kıymetlisi kaymak ile birleştiriyor ve bu sayede kahvaltılarda, yemeklerde, hamur işlerinde beklentilerin ötesinde yepyeni ve zengin bir lezzet sunuyor.

Üstün Lezzet Ödülü, iTQi tarafından, 150’den fazla gurme, aşçı, içecek uzmanı ve akademisyenin değerlendirmeleri sonucunda veriliyor. Kanaat liderleri olan jüri üyeleri, Avrupa’nın en prestijli 16 aşçılık ve içecek dernekleri arasından seçiliyor. Merkezi Brüksel’de bulunan iTQi, şefler ve sömeliyelerden oluşan bağımsız bir kuruluş olarak, dünyanın dört bir yanından gelen tüketici yiyecek ve içeceklerini test etme ve üstün lezzetli olanları tanıtma üzerine faaliyet gösteriyor.

#Teremyağ Gurme Kaymaklı
#Ülker
#Teremyağ
6 yıl önce