|

Türkiye'nin en mutlu ili

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şimdi Ege’nin parlayan yıldızı Afyonkarahisar'dır. Türkiye'nin en mutlu ili Afyonkarahisar’dır. Biz bu güzel şehrimizde sulamada, ormancılıkta, ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, termal turizmde, spor turizminde, sanayileşmede muazzam yatırımlar yaptık" dedi.

Yeni Şafak
14:00 - 12/01/2018 Cuma
Güncelleme: 14:03 - 12/01/2018 Cuma
AA
Bakan Eroğlu, termal bir otelde gerçekleştirilen, "2017 Yılı Afyonkarahisar Yatırımlarını Değerlendirme Toplantısı"nda, kente yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.
Bakan Eroğlu, termal bir otelde gerçekleştirilen, "2017 Yılı Afyonkarahisar Yatırımlarını Değerlendirme Toplantısı"nda, kente yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şimdi Ege’nin parlayan yıldızı Afyonkarahisar'dır. Türkiye'nin en mutlu ili Afyonkarahisar’dır. Biz bu güzel şehrimizde sulamada, ormancılıkta, ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, termal turizmde, spor turizminde, sanayileşmede muazzam yatırımlar yaptık." dedi.

Eroğlu, termal bir otelde gerçekleştirilen, "2017 Yılı Afyonkarahisar Yatırımlarını Değerlendirme Toplantısı"nda, kente yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Afyonkarahisar için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirten Eroğlu, "Yapmaya da devam edeceğiz. Hükümetimizin bütün bakanlıkları burada çok güzel çalışıyor. Hakikaten burada destan yazılıyor. Afyonkarahisar’ın nereden nereye geldiğini çok iyi biliyoruz." diye konuştu.

"Rotası olmayan geminin ulaşabileceği liman yoktur"

Eroğlu, kentte muhteşem bir dönüşüm yaşandığını dile getirerek, şöyle devam etti:

  • Afyonkarahisar’ın mermer, et ve et ürünleri ile teknolojik sera alanında lider konumda olduğunun altını çizen Eroğlu, kenttin devlet teşviklerinden en fazla yararlanan ilk 5 şehir arasında bulunduğunu vurguladı.
#Afyonkarahisar
#Ekonomi
#Veysel Eroğlu
6 yıl önce