|

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar Kura Sonuçları İsim Listesi açıklanıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir'de Torbalı Ayrancılar konut projesi kapsamında kura çekilişi ile hak sahiplerini belirlemeye başladı. Torbalı Ayrancılar konut projesi kura sonuçları TOKİ tarafından açıklanmaya başlandı. Orta gelir grubu konut projesi kapsamında üretilecek 315 adet konut için rekor sayıda başvuru yapıldı. İşte Torbalı Ayrancılar kura sonuçları...

Yeni Şafak
14:57 - 9/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:31 - 9/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv: TOKİ
Arşiv: TOKİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir'de Torbalı Ayrancılar konut projesi kapsamında kura çekilişi ile hak sahiplerini belirledi.

  • TOKİ Ayrancılar konut projesi için satışa sunulan alt gelir grubu konutları olarak üretilen 127 adet 2+1 daire ve 159 adet 3+1 orta gelir grubu konut projesi için hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlendi.

Saat 11.00 itibari ile başlayan kura çekilişinde hak sahipleri Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan kura çekilişi ile belirlenmeye başlandı. Üretilecek olan toplam 315 adet konut için rekor sayıda başvuru yaptı.

TOKİ Torbalı Ayrancılar Kura Sonuçları / İsim Listesi 2018

TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan kura sonucunda ismi çıkan kişiler kurumun internet sitesi üzerinden gün içerisinde ilan edilecek.
TOKİ Ayrancılar kura sonuçları kurumun kendi sitesinden duyurulacak.
  • Kura sonucunda ismi çıkan kişiler ile TOKİ konut satış sözleşmesi 16 Temmuz 2018 ile 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında imzalanacak.
    TOKİ Torbalı kura sonuçları ile konut almaya hak kazanamayan kişilere TOKİ başvuru bedeli iadesi ise 12 Temmuz 2018 itibari ile başlayacak.

14 kat talep geldi izdiham yaşandı

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ), Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesinde inşa ettiği 315 konutluk proje için kura çekimi gerçekleştirildi.

Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen kura çekiminde, adeta izdiham yaşandı. Yüzlerce kişi kura çekimine katılmak için kültür merkezine akın etti.



Torbalı 4. Noteri tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde, 3 bin 53 başvurunun yapıldığı 2 1 konutlar için 127’si asil 70’i yedek olmak üzere 197 kişi belirlendi. Bin 216 başvurunun gerçekleştirildiği 3 1 konutlar için de 159’u asil 80’i de yedek olmak üzere 239 kişi belirlendi. TOKİ projesinde öncelik şehit ailelerine verildi. TOKİ konutları için başvuruda bulunan şehit aileleri kuraya girmeden ev sahibi oldular.

#TOKİ
#İzmir
#Torbalı
#Ayrancılar kura sonuçları
#Ayrancılar konut projesi
6 yıl önce