|

Renault Carizy’le 2. el pazara girdi

Renault Grubu, ikinci el araç satışı aracılık hizmetleri alanında uzmanlaşan şirket Carizy'yi satın aldığını açıkladı.

Yeni Şafak
04:00 - 26/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:14 - 26/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Renault Carizy’le 2. el pazarına giriş yaptı.
​Renault Carizy’le 2. el pazarına giriş yaptı.

Bu satın alma işlemi sonrasında Grup, ikinci el pazarında hızla yer edinmek için gereken bilgi birikimi ve becerileri bünyesine katmış oldu.

Carizy’in uzmanlığı, Renault’nun profesyoneller arasında (B2B) ve profesyoneller ile özel kişiler (B2C) arasındaki ikinci el araç satışlarındaki köklü bilgi birikimini ve satış ağını tamamlıyor. Güvenilir ikinci el alışverişi yapmak isteyen müşteriler, ikinci el satışlarında aracılık yapan, tam destekli, güvenli ve dijital bir müşteri deneyimi sağlayan Carizy'nin hizmetlerinden faydalanabiliyor.

Renault Grubu Fransa Pazarı Kıdemli Başkan Yardımcısı Philippe Buros, “Carizy'nin satın alınması, Renault’nun gelişmekte olan büyük bir potansiyele sahip ikinci el araç satışı pazarında varlık gösterme stratejisine uygun olarak gerçekleştirilmiştir. Carizy ile birlikte, maksimum sayıda müşteri için yenilikçi, eksiksiz ve dijital hizmetler sağlayabileceğiz” şeklinde konuştu. Fransa’da ikinci el araç pazarının, yılda yaklaşık dört milyon seviyesinde olduğu ve toplam ikinci el pazarının üçte ikisini oluşturduğu tahmin ediliyor.

#Philippe Buros
#Renault
5 yıl önce