|

Godiva'dan bayrama özel koleksiyon

92 yıllık tecrübesiyle dünyanın en zarif el yapımı çikolatalarını hazırlayan Godiva, en özel lezzetlerini Ramazan Bayramı Koleksiyonu’nda bir araya getirdi.

Yeni Şafak
12:37 - 13/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:39 - 13/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​Godiva'dan bayram koleksiyonu
​Godiva'dan bayram koleksiyonu

Godiva’nın 2018 Ramazan Bayramı Koleksiyonu, şık sunumu ve özel çikolatalarıyla bayram ziyaretlerine farklı bir anlam katıyor

Godiva’nın Ramazan Bayramı için özel hazırladığı Gold Kutusu yüzlerde tebessüm bırakan hatıralardan ilham alıyor. 14, 24 ve 34 adet özel el yapımı pralin çikolatadan oluşan bayram koleksiyonu sevdiklerinizle paylaştığınız anlara şık sunumlarıyla eşlik edecek.


Ramazan ayı için özel tasarlanan Godiva kutuları renkleri ile hayli dikkat çekici. Kutuları süsleyen özel tasarım hediye kartları ve kurdeleleriyle Godiva’nın bayram koleksiyonu şıklığı kişiye özel hale getiriyor.

Godiva Cafeler Ramazan’da en özel ikramlarıyla sizleri bekliyor…

Godiva, Ramazan’da geleneksel tatları Belçika çikolatası ile buluşturuyor. Fıstıklı dolama tatlısı gibi birçok lezzeti yeniden yorumlayan Godiva, Türkiye’de bulunan 12 şubesinde iftar sonrası misafirlerini tatlıya bekliyor.

Godiva Ramazan Bayramı Koleksiyonu ve özel Godiva lezzetleri, bayramın her anını çikolata tadında yaşamak isteyenleri Godiva mağazalarına ve
davet ediyor.
#​Godiva
#Ramazan Bayramı
6 yıl önce